En revolusjon innen akvarium – biOrb!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Dyrego Zoo har akvariene som heter biOrb og er en liten revolusjon innen akvarieverden. Designerene har kombinert ny teknologi med stilig design og satt alt man behøver i en boks. Med andre ord gjør biOrb det enkelt å sette opp og holde sitt eget akvarium.

Unikt design og system
Akvariene er laget av akryll som er opptill 10 ganger sterkere og mer gjennomsiktig enn glass. For å gjøre det enklest mulig har alle akvariene det samme filtreringssystemet og alt man behøver å gjøre er å tilsette vann og fisk. I tillegg finnes det et stort utvalg av ekstra tilbehør og dekor å velge mellom.

Enkelt å holde rent
Å holde biOrb akvariumet ditt rent er enkelt ettersom den unike filtreringsprosessen kombinerer biologisk, mekanisk og kjemisk filtrering. På denne måten holdes vannet rent og sunt for dine fisker. Selve filtersystemet  er gjemt under basen på akvariumet og har et utskiftbart filter som kan byttes ut hver 4-6 uke.

Saltvannskit
biOrb er laget for ferksvann men med et enkelt kit kan akvariumet lages om til et saltvannsakvarium.

Hos Dyrego Zoo finner du følgende produkter i biOrb serien: Baby biOrb,  biOrb (kulen) 30 og 60 liter, biOrb Life (kuben) 30, 45 og 60 liter, biOrb Flow 30 og 15 liter, biUbe (sylinder) samt saltvannskit.

5 svar til En revolusjon innen akvarium – biOrb!

 1. Endre Wasbø 7. juni, 2014 den 23:03 #

  Jeg har sett at dere har biOrb akvariene, og de er veldig fine og finnes ikke på andre dyrebutikkjeder i Norge. (Som jeg vet) Men jeg har sett på biOrb sine hjemsider at de selger et terrarium oså (biOrb AIR). Med det samme stilige designet til biOrb akvariene. Jeg vil gjerne kjøpe et slikt terrarium, men som sagt så er dere en av få eller kanskje eneste butikkjede som selger produktene til biOrb i Norge. Derfor lurer jeg på om dere vil begynne å selge disse også eller om dere allerede gjør det, for som sagt er jeg interesert i å kjøpe et.

  • Isabelle 10. juni, 2014 den 12:57 #

   Hei Endre!
   Hør med Dyrego direkte på tlf: 51 88 40 20 🙂

   • Endre Wasbø 14. juni, 2014 den 23:08 #

    Takk for svar. Har sendt dem en mail nå. Skal ringe også.

 2. Kristoffer Rekvik 11. januar, 2012 den 15:50 #

  Eg skal såå kjøpe meg en BiOrb 😀 lettere og mer elegant en dette blir det ikke 🙂

  • Isabelle 12. januar, 2012 den 08:51 #

   Ja det er utrolig enkelt og veldig elegant 🙂

I dag er det
stengt