En nordisk og allergivennlig jul

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Snart er ventetiden over! Nå er det ikke lenge igjen før julenissene kommer ned fra loftet, engler daler ned i skjul og lyslenker pryder husvegg og vinduskarmer. For butikkene på Kvadrat er julen “gammelt nytt”, da flere har vært i juledrakt i flere uker for å møte etterspørselen fra de mest ivrige kundene.

Vi tok en prat med Linda på Feel Kvadrat for å høre hva hun anser som den mest populære julepynten i år. Selv om det ikke finnes noen “fasit” for hvordan en skal pynte til jul, er det ingen tvil om at det produkter og stiler som “trender” fra år og år.


1. Pute, kr 349,- 2. RasMus kr 149,- pr stk 3. Julekule fra kr 69,- 4. Julekule fra kr 59,- 5. Hjort kr 399,- 6. Engler fra kr 199,- pr stk 7. Pute med Røroskirken kr 299,- 8. Trine snømann kr 129,- 9. Truls trappe snømann kun kr 299,- (førpris 599,-) 10. Caspian lysholder kr 249,- 11. Pute med hjort kr 349,-

 

I år er det bare å dra naturen inn. Kongler, granbar, reinsdyr, fugler. Det klassiske hvitt og sølv er nok den store vinneren, men du finner også grønt, champagne/jordfarget blant årets julepynt. Rødt er selvfølgelig en tidløs klassiker.
– Linda, butikkleder Feel

 


Santa snøkule kr 149,- // Hvitt juletre kr 199,- // Grønt juletre fra kr 69,-  

 


Trær fra kr 99 // Serien Vinterbarn: Kaffeboks og krus kr 129,- pr stk

 

 


Bambifamilien kr 99,- pr barn // kr 199,- pr voksen

En annen trend er at flere og flere velger kunstig juletre. I dag finnes det mange naturtro trær på markedet. Og fordelene med dem er mange. At treet er allergivennlig er gjerne den grunnen som veier tyngst. Rent praktisk er det også fint at det ikke drysser, det er lett å pakke opp og ned, og det holder seg – lenge! Rent økonomisk kan det være en dyr engangsinvestering, men til gjengjeld får du glede av det i mange år. Dette i motsetning til et normalt tre, som dessverre må kastes når jula er omme. At det ikke drasser med seg småkryp inn i huset er også en stor bonus, som mange setter pris på.  Alle trærne til Feel kommer med fot, led-lys og dimmer.

En trendy tre
De siste årene ser Linda en økende trend til at mange ønsker trær med hvit pynt.  Mange ønsker et rent og vinterlig uttrykk. Dette skapes med figurer, kuler og glitter i ulike varianter og fasong i samme fargetone. Gjerne med noen innslag av jordtoner, champagnefargen har også blitt populær og et en dusere variant av gull.

Dette – og mye mer finner du hos julebutikken Feel. Butikken finner du i 1B sør, samme etasje som Clas Ohlson. Kort vei fra parkering. Praktisk, om en skal kjøpe med seg et juletre eller mye julepynt.

 

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt