Finn din unike duft på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Tenk deg, en egen avdeling i butikk dedikert til eksklusive nisjedufter. En flaske med flytende luksus du kan kle deg i for å kommunisere til omverdenen hvem du er, og hvem du vil være.

 


Johanne fra Fredrik & Louisa Kvadrat viser frem sin favorittduft. Etter å ha gjennomgått omfattende kursing og eksamen kan hun skilte med tittelen duftekspert.

 

Parfymerikjeden Fredrik & Louisa på Kvadrat satser stort på duft, og det er en stor glede å kunne annonsere at Kvadrat nå har fått et eget duftrom, spekket med spennende nisjedufter. Her kan du finne luksuriøse parfymer som vekker en lidenskap og nysgjerrighet hos deg, som tar deg med ut på en reise, som forteller en unik historie. Kreatørene bak disse nisjeduftene fokuserer utelukkende på råvarer og innhold, noe som gjør at hver eneste nisjeparfyme er som et lite kunstverk.

 


Atlier Des Ors, 100 ML, kr 2 100,-

 


Carner Barcelona, 50 ML, kr 1 295,-

 

Keiko Mecheri
Chabaud Maison de Parfum
Perris Monte Carlo
Carner Barcelona
Atelier des Ors
2787 og Bvlgari
Van Cleef & Arpels
… er bare noen av merkene de fører

 

Hva skiller nisjeparfymer fra designerparfymer?
Det er for enkelt å si at nisjedufter er bedre enn designerdufter. Generelt sett har designerparfymer en veldig god kvalitet. De er velbalanserte, har god holdbarhet og inneholder naturlige og syntetiske råvarer av høy kvalitet. Paradoksalt nok, er det denne gode kvaliteten som gjør at disse duftene havner i en annen kategori enn nisjeparfymer. De er gode, men de er også stereotypiske. De skiller seg ikke fra hverandre, de er ikke overraskende nok.


Fredrik & Louisa
Kvadrat har dufter til enhver anledning, enten du ønsker en designerparfyme som er skikkelig god, eller en eksklusiv nisjeparfyme som er unik og personlig. Kom innom en av våre parfymerier – vi guider deg gjennom duftens verden. Vi hjelper deg å skape din egen duftgarderobe.

 

Fredrik & Louisa ligger i 2 etasje nord, like ved Food Courten. Benytt inngang E for korteste vei.

 


Van Cleef & Arpels, 75 ML, kr 1 395,-

 

Chabaud Masion De parfum
Franske Chabaud Maison de Parfum er et familieeid parfymeselskap fra Montpellier, som spesialiserer seg på luksuriøse nisjeparfymer. Chabaud Maison de Parfum ivaretar den franske tradisjonen for parfymekunst og hver duft er kreert for å fortelle en vakker historie. En duft skal få hjertet ditt til å banke litt ekstra, den skal vekke en lidenskap og nysgjerrighet hos deg, den skal være som en vakker drøm. Hver og en av duftene fra Chabaud formidler sin unike historie, og det er opp til deg å avgjøre hvilken historie som passer deg.

Carner Barcelona
Med sin lidenskap for nisjeduft, et ønske om å skape dufter forbundet med følelser, og en konstant søken etter autensitet og kvalitet, ble grunnleggeren Sara Carner oppmuntret til å lansere Carner Barcelona i 2010. Hun tok utgangspunkt i sin families historie som lærmakere, og merkevaren er preget av spansk kultur og håndverk av beste kvalitet.

Hver eneste duft er inspirert av Barcelonas kriker og kroker, og er kreert i Spania av verdens beste neser og råvarer av den høyeste kvalitet. Hver duft er et utsnitt av byen som Sara Carner elsker.

Keiko Mecheri
Keiko Mecheri er et japansk/amerikansk nisjeduftmerke synonymt med håndverk og innovasjon. Interessen og sansen for kunst og design har hun tatt med seg inn i parfymeverdenen. Sammen med ektemannen Kamel Mecheri har hun utviklet merket Keiko Mecheri. Hver flaske representerer ulike opplevelser gjennom livet deres.

Perris Monte Carlo
Det finnes knapt noen i verden som er mer interessert i parfyme enn Gian Luca Perris. Han er for øvrig også vokst opp i en familie som elsker parfyme. Interessen gjorde at han en dag bestemte seg for å lage en egen parfyme bare til sitt egen personlige bruk. Og som han sier selv; ”når du skal lage noe bare til deg selv, det kan være en kake, et klesplagg eller et møbel, velger du alltid de aller beste materialene. Rett og slett fordi produktet skal bare spises eller brukes av deg selv. Det var dette jeg også gjorde når jeg lagde min egen parfyme; jeg plukket ut de aller beste og mest eksklusive råvare ekstraktene som var å finne og lagde noen flasker til eget bruk”.

Tilfeldigheten gjorde at han viste flaskene til en kunde av familien fra Midt Østen. Han mente duften var så spesiell og god at Gian Luca Perris burde lansere de i noen butikker slik at flere kunne oppleve de. Noe han da gjorde og lanserte de under familienavnet sitt. Hver parfyme i kolleksjonen består kun av de beste og mest eksklusive råvarene og hver flaske er laget med kjærlighet.

Atlier des ors
Dette eksklusive merket representerer ”French Haute Parfumerie” med en moderne og sofistikert vri. Atelier Des Ors har røttene sine i parfymehåndverk og gull. Parfyme og gull har gjennom tidene fascinert eldgamle dynastier og har bidratt til deres rikdom og makt. Akkurat som gull ble også parfyme – per fumum – gjennom røyk – først assosiert med guddommelighet. I forlengelsen av det symboliserer dette jakten etter det perfekte og søken etter det absolutte. Det er nettopp dette som parfymene skal representere, og for å understreke det inneholder alle parfymene ekte gullstøv.

Bvlgari Le Gemme
Disse duftene fra bvlgari finnes kun i to butikker i Norge, og en av dem er Fredrik & Louisa Kvadrat. Le Gemme kolleksjonen fra Bvlgari er inspirtert av edelstener, juveler, handelsvarer gjennom tidene og forskjellige steder. Hver av duftene har hver sin edelsten, noe man kan se på fargen. Notene som er brukt i duftenee korresponderer også med fargen på flasken.

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22