Du vil ikke tro hvor mye løye som blir gjenglemt på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

15 store esker med hittegods leverer Kvadrat til Fretex i løpet av et år. Du vil ikke tro hvor mye rart som blir gjenglemt på senteret i løpet av et år. Vi tok med prat med Informasjonen på Kvadrat før å høre mer om dette!

Det går veldig mye i solbriller om sommeren, hansker om vinteren, paraplyer og kosedyr. Ellers glemmer folk alt mellom himmel og jord; alt i fra undertøy, polvarer, mat og blomster. Noe av det rareste er kanskje når folk glemmer krykkene sine. Ble de plutselig friske når de kom til Kvadrat? Spør Alice Clark, Informasjonsmedarbeider på Kvadrat. Barnevogner blir også gjenglemt. Til og med unger er satt igjen, men de er heldigvis blitt hentet etter en stund.

Har du en kosebamse på avveie?
I fjor delte vi et bilde på Facebook med kosebamser som etter en lang ferie på Kvadrat, lengtet hjem. Mange ble hentet, og vi gjentar derfor suksessen. Ser du noen kjente og kjære ansikt?


Ser du noen du savner? Disse finner du i Informasjonen på Kvadrat.

 

Det snåleste hittegodset
Bilnøkler og mobiltelefoner blir som oftest hentet. Folk klarer seg ikke uten. Noen ganger får vi også inn diamantringer, ur og diverse smykker som er verdifulle. Slike ting blir levert til politiet av Nokas rundt en gang i måneden. Mye av høy verdi kommer til rette, og det varmer å se hvor mange ærlige mennesker det finnes der ute. Det er vanskelig å si hva det dyreste kan være, men det er ofte slik at jo mer verdifulle tingene er, jo mer energi setter eieren inn på å finne dem.


Det er ikke få bankkort, kredittkort og førerkort som blir glemt igjen på Kvadrat

 


Nøkler finnes det også mange av. Savner du noen kan det være greit å sjekke med oss før du anser den som tapt.

Hittegodset støtter et godt formål
All hittegods som er i god stand blir gitt videre til Fretex etter tre måneder. Det er godt å vite at alt som ikke kommer til rette støtter et godt formål. Det er vanskelig å estimere en verdi, men i løpet av et år blir det fort 15 store esker med ting og tang. I tillegg til dette er det også egne esker med bankkort og nøkler. Disse oppbevarer vi i en lengre periode, og alt som ikke blir hentet blir gitt til Politiet.

Dette gjør du når uhellet er ute
Mister du noe på Kvadrat er sannsynligheten stor for at du får det tilbake. Det finnes heldigvis mange ærlige sjeler der ute, og når selv konvolutter med store pengebeløp og diamanter blir returnert – da er det håp kosebamser, handleposer og nøkkelknipper også. Har du mistet noe? Ring Informasjonen på telefonnummer 51 96 00 00, eller sving innom. Husk at det ofte tar noen dager fra det blir mistet til det havner hos Informasjonen, så ikke mist håpet.

,

2 svar til Du vil ikke tro hvor mye løye som blir gjenglemt på Kvadrat

  1. Janne Mjølsnes Gjedrem 21. oktober, 2019 den 17:56 #

    Hei hei!😊 Dersom det kommer inn en hårkur som er kjøpt og mistet (i krukke med mintgrønn farge fra merket Amika, navn «The Kure») kan dere kontakte meg!

    • Maren Ege Tjoflåt 28. oktober, 2019 den 10:24 #

      Hei Janne. Ta kontakt med Informasjonen i 1. etasje eller ring dem på tlf. 51960000. De oppbevarer hittegods i 3 mnd. Mvh Senterkontoret Kvadrat

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt