Dette skjer på Kvadrat i vinterferien

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Kvadrat er mer enn bare shopping, det er også opplevelser og inspirasjon. Tradisjon tro har vi flere spennende aktiviteter og lærerik underholdning å tilby på senteret i vinterferien. Alt er selvfølgelig gratis, og innholdet er primært rettet mot barn. Les mer om hva og hvor under. Minner også om våre 170 butikker under samme tak, og gratis parkering. Velkommen 🙂

Pippis Kunstverksted
Lørdag 25.02 fra kl. 12 – 15
Pippi og hennes crew pynter fastelavnsris sammen med barna. Du finner dem som alltid ved Kremmerhuset i 2. etg. SØR.

Vi bygger Kvadrat i papp!
25, 27,28. januar fra kl. 12 – 16
Lørdag 25.02 til tirsdag 28.02 (mellom kl. 12-16) er det bare fantasien som setter grenser for hva som kan skje på Kvadrat! Vi har fått inn ekspertise fra Papperiet som skal hjelpe barna å bygge Kvadrat i papp! Drømmer barnet ditt om å starte opp butikk på Kvadrat? NÅ er muligheten 😉 Det hele er helt gratis, og vil foregår ved inngang C. Etter tirsdag kl.16 flytter vi butikkene opp på messaninen, hvor de vil stå utstilt ut lørdag 4. mars.

Øisteins blyant
Onsdag 1. mars kommer selveste Øisteins Blyant til Kvadrat for å spre tegneglede og lage show. Du finner han ved Scenekjøkkenet ved inngang C. Han kjører to show, et kl. 15, og et kl. 18. Begge etterfulgt av signering og salg av merchandise ved Norli Kvadrat.

Gamingferie på Kvadrat
27.02 – 04.03 fra kl. 12 – 18
Vi gjør om det gamle Ark lokalet (samme etg. som Clas Ohlson) til gamingrom, og alle barn og ungdom er invitert inn til gratis gaming. Rommet driftes av Geekcrew i perioden, og det er kun barnevennlig spill som er tilgjengelig. Åpent mandag til lørdag, fra kl. 12 – 18.

 

 

Sjømatverksted
4. mars fra kl. 12 – 16
Sammen med Det Norsk Måltid inviterer vi sjømatverksted for barn på Scenekjøkkenet, ved inngang C.  En morsom og lærerik aktivitet for barna.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19