Dette skjedde på Kvadrat i 2017

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

 På Kvadrat skjer det mye i løpet av 365 dager. Vi har oppsummert året som har vært i en liten årskavalkade under, slik at du som kunde kan få et lite innblikk i alt som beveger seg på regionens største kjøpesenter.

 


Street Burger er nærmeste nabo til Embla Bunad, og ligger ved Food courten.

Bunad og burger
I løpet 2017 åpent det hele 11 nye butikker på Kvadrat. Alt i fra nisjebutikker som Embla Bunader, til lokale matkonsepter som Street Burger. Vi fikk også langt større konsept som G-MAX, en etterlengtet sportsgigant mange av kundene har etterspurt over langt tid. Nederst på siden kan du se hele listen over butikker som har åpent på Kvadrat, samt hvor du finner dem. Det er også over 10 butikker som har pusset opp. Føler du at det stadig er noe nytt på Kvadrat, så er dette forklaringen.


Embla Bunader finner du i 2. etasje nord. Like ved Georg Jensen og Rituals.

 


Det Gode Brygg ligger i 1. etasje sør, like ved Obs! Visste du at Kvadrat har langt over 1000 ulike ølsorter under samme tak?

En pust i bakken
Flere kunder har etterlyst flere sittegrupper på senteret, gjerne i form av en godstol. Nå finner du behagelige lounger flere plasser på Kvadrat, et tilbud som har blitt hyppig brukt fra dag en.


Denne loungen finner du like utenfor Volt i 2. etasje sør

 

Bedre oversikt med nye kart
En annen utfordring som vi har forbedret er oversiktskartene på senteret. Vi er fortsatt ikke helt i mål, men vi er fornøyde med forbedringen som er gjort så langt. Det samme er kundene, og bedre skal det bli. Vi lover.


Slik ser de nye oversiktskartene ut. Si gjerne din mening i kommentarfeltet under.

Belysning
Som kunde bryr du deg gjerne ikke like mye om belysningen på senteret, men nå utfordrer vi deg til å løfte blikket litt ekstra neste gang du er på Kvadrat. Vi har nemlig installert store mengder med designerlamper på senteret. Avion Berlin heter de.

Enda mer praktisk å handle på Kvadrat

Kommer du gående, bussende eller syklende eller rett og slett har litt for mange pakkenelliker å dra på? Da kan du benytte deg av våre oppbevaringsbokser som du finner like til høyre for inngang C, ved siden av iPhoneklinikken. Gratis, selvsagt. Et godt tips – husk koden som du selv lager 😉

Gla’nyhet for elbilister
I november åpnet vi Rogalands største ladestasjon for el-biler. Den finner du ved inngang C, på samme sider som Obs’en ned mot Biltema. Se etter Grønn Kontakt skiltet.

“Nå blir det enda enklere å være elbilist, samtidig som man har mange gode servicetilbud mens man lader”

– Ole Henrik Hannisdahl, Daglig Leder i Grønn Kontakt

 


Slik så det ut når ladestasjonen ble åpnet på Kvadrat i november. Fotokred: Grønn Kontakt

 

ENØK tiltak
LED-belysning er et annet stort prosjekt som har pågått i lang tid. Det er relativt krevende å bytte ut all belysning til LED på et bygg som er rundt 88.000 kvadratmeter. Men vi er godt i gang. Det er nå LED-belysning i fellesarealer, parkeringsanlegg og i ganger og kulverter som ligger godt gjemt bak butikker og i kjellere under senteret. Den årlige besparelsen kan bli hele kr. 320.000 årlig! Det er nemlig slik at vi bruker mer energi på å holde bygget kaldt enn å få det varmt.

Vi har satt omsetningsrekord
Black Friday 2017 satte vi omsetningsrekord. Det varmer selvfølgelig et kjøpesenterhjerte å se at kundene valgte å dra til Kvadrat noe som blir ansett som årets største handledag. Med 170 butikker under samme tak er en god sikre å få med seg noen av de beste tilbudene som er, i mils omkrets.


Black Friday 2017 har slått alle rekorder! Kvadrat omsatte for hele 29,1 millioner, og hadde nesten 40.000 besøkende!

Høy kjendisfaktor
I løpet av året har vi hatt mange kjendiser som har vanket på Kvadrat. Alt i fra internasjonale kjendiser som Øisteins Blyant, til redningshunder (Paw Patrol) for ikke å snakke om våre lokale helter; Stavanger Kameratene som var innom for en minikonsert.

Veldedighet
Vi får stadig henvendelser om sponsing av ulike veldedige formål og organisasjoner. I 2017 valgte vi å gi alle pengene våre til en lokal ildsjel som jobber med å spre juleglede til familier i Stavanger. Et fantastisk prosjekt, som gir tilbake til lokalsamfunnet med navnet Gi en jul Stavanger.

En annen morsom sak som vi gjorde i 2017 var å gi bort en sirkusopplevelse. De heldige vinnerne ble Åse Bo og aktivitetssenter og Madlamark skole, avdeling STOLT. Sirkusartistene hadde en unik formidlingsevne, og showet appellerte like godt til tenåringen som de på hundre.


I høstferien kunne du vinne intet mindre enn et sirkusbesøk. En populær konkurranse, hvor vi trakk to heldige vinnere.

Kvadrat i ny drakt
I august inngikk vi samarbeid med et nytt reklamebyrå (Dinamo), og sammen jobbet vi ut et nytt kommunikasjonskonsept(les ny reklame). Dette vekket engasjement, og her fikk folk tatt i bruk hele følelsesregisteret. Hva synes du om reklamen vår?


Vi kjørte en uoffisiell avstemming på Facebook, hvor “Ny i byen” stakk av med førsteplassen. Tett etterfulgt av “Dumpa”. Hva er din favoritt?

Vi går nok et spennende år i møte
Vi er allerede godt i gang med nyheter i 2018, og vi gleder oss over å fortelle at det allerede i begynnelsen av året åpner flere spennende spisesteder på Kvadrat. En av dem kan vi røpe allerede nå, og det er Espresso House. Følg med på Facebook siden vår, de andre blir kunngjort på nyåret.

Takk for det gamle! Vi gleder oss til å se deg i 2018.
Hilsen Kvadrat


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Nye butikker
Street Burger (food court)
Embla Bunader (2 etg. nord)
Normal (2 etg. sør)
GMAX (1 etg. sør)
TilBords nord (1B nord)
Bjørklund sør (1 etg. sør)
Burger King (2 etg. sør)
Det Gode Brygg (1 etg. sør)
Cutters (1B nord)
Studio Mann (2 etg, på broen mellom mellom nord og sør)
Oliviers (1A nord)

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21