Dette bør du vite om våre 19 nye butikker!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Visste du at Kvadrat har pusset opp hele 18.500 KVADRAT-meter i 2016?
Ombyggingen av Kvadrat har pågått siden januar, og vi er nå stolte av å kunne presentere en helt ny og kjempeflott del av kjøpesenteret for våre kunder. I tillegg til splitter nye flotte fellesarealer, har vi fått 19 nye butikker. Noen konsepter er kjent fra før på senteret, mens andre er helt nye. Her kan vi friste med alt fra dagligvarer, belysning, møbler, klær, sko, kjøkkenutstyr, interiør, bøker og mye, mye mer! Vi er stolte av å være regionens største kjøpesenter, og vi har nå hele 172 butikker vi kan tilby våre kunder.


DETTE BØR DU VITE OM BUTIKKENE SOM KOMMER I NORD

 

Rusta
Rusta gjør det enkelt for folk å kjøpe produkter av god kvalitet til beste pris. Sortimentet er bredt, og har fokus på livet i hjemmet. De tilbyr produkter innenfor sesong, Do It Yourself og forbruk, både til hjemmets ute- og innemiljøer. Nesten alt til hjemmet.

Helgø Meny
Vi er glade for å ha fått tilbake Helgø Meny på Kvadrat. Supermarkedkjeden har et rikt utvalg, og ønsker å gi kunden den beste handleopplevelsen og kvaliteten. Hos MENY får kundene hele handlelisten på ett sted.

NetOnNet (tidligere SIBA)
NetOnNet på Kvadrat er kjedens første Lagershop i Norge. Fokuset er på lave priser og enkelhet for kunden. NetOnNet selger hjemmeelektronikk som TV, lydanlegg, datamaskiner, mobiltelefoner, kaffemaskiner og mye mer.

Vitusapotek
Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede, og har medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Å yte den nødvendige hjelpen, enten det er å bidra til å lege en sykdom, forebygge helseproblemer eller øke det personlige velværet.

va-vollebekk

Kreaktiv
Kreaktiv er et eldorado for den hobbyglade, og kan by på det meste innen hobby, stoff, garn, syutstyr og perler. Du finner også et rikholdig utvalg fra Panduro her. Trenger du veiledning til et hobbyprosjekt finner du mange dyktige fagmedarbeidere her.

MANI
I MANI er man lidenskapelig opptatt av sko og mote, og har et sterkt ønske om å være et friskere alternativ til den tradisjonelle skobutikken. Her finner du en spennende miks av kjente merkevarer og egne varer.

ARK
ARK er Norges største bokhandelkjede, og har som mål å være favorittbokhandelen til folk flest og den mest innovative bokhandelkjeden. Her finner du et stort utvalg av bøker, spill, kontorrekvisita og mye mer.

Boklageret
Bokalgeret har som målsetting å være Norges billigste bokhandelkjede. Her finner du sterkt rabatterte bøker til hyggelige priser.

Masai
Masai designer og selger klær til den motebevisste kvinnen som foretrekker en avslappet og individuell stil. Masai er opptatt av å skape et unikt uttrykk.

Rafens
Hos Rafens finner du et bredt utvalg av kjøkkenredskaper og kjøkkenutstyr til så vel nye mattrender som tradisjonsrik mat. Fokuset er på funksjonalitet og kvalitet. Rafens tilbyr varer og merker som du ikke finner andre steder, sammen med de største merkevarene.

Hallhuber
Hallhuber tilbyr sine kunder et sortiment av aktuelle motetrender i høy kvalitet samt eksklusive basisplagg, til en attraktiv pris og i behagelige og moderne omgivelser. Hallhuber er feminint, moderne og trendsettende.

oda_hallhuber_fw16_11107_mit_logo

 

Gerry Weber
Gerry Weber handler om en unik kombinasjon av mote, livsstil og opplevelser. Det skal være feminint, men samtidig moderne og spennende.

Wagner
Wagner er opptatt av å følge trendene, og tilbyr derfor et stort utvalg av merker. Merkevarer og høykvalitets mote til fornuftige priser.

MATCH HOF
MATCH er en av Norges største motekjeder. Med fokus på gode kvaliteter og en tidløs klassisk stil, vil både kvinner og menn alltid finne antrekk til livets mange anledninger.

Christiania Glasmagasin
Christiania Glasmagasin fører et bredt utvalg innen kjøkkenutstyr, glass, porselen, mat mm. Her finner du kjente merker fra inn- og utland.

Christiania Belysning
Christiania Belsyning fører et stort og spennende utvalg av lamper, skjermer og interiørvarer, med sterkt fokus på design og kvalitet. Fagkunnskap og service er høyt prioritert.

Bolia.com
Bolia.com handler om opplevelser, og de ønsker at du skal føle deg hjemme, og få den mest inspirerende opplevelsen du kan. Her kan du føle, berøre og prøve alle møbeldesign før du bestemmer deg.

Kjell & Company
Kjell & Company selger tilbehør til hjemmeelektronikk. Med det menes alle typer tilbehør til alle typer hjemmeelektronikk som er nødvendig for at hjemmets elektronikk skal fungere best mulig. Her finner du nesten 9000 forskjellige artikler!

Princess
Princess er en av Norges største aktører innen interiør og hjemmetekstil. Hos dem finner du en stor bredde av interiørprodukter som lys, pynt, puter og pledd, gardiner, sengetøy – alt du trenger for å skape et levende hjem med særpreg og atmosfære.

 

 

Ett svar til Dette bør du vite om våre 19 nye butikker!

  1. Herman 9. november, 2016 den 09:49 #

    Fy søren så kjedelig butikker

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22