Den Store Hårdagen 8.april

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Hairshop_konkurranse

 

Fredag 8 april arrangerer Hairshop i samarbeid med Raise Den Store Hårdagen. I den anledning blir det mye moro i salongen med gratis styling til de som ønsker det, utdeling av gratis, poporn, med mer.

Hairshop ønsker også å dele ut en gratis klipp til en som virkelig trenger det, men her trenger de din hjelp til å finne ut hvem det er. Du trenger ikke å oppgi fullt navn på vedkommende om du ikke ønsker, men gi oss enn kort beskrivelse av hvem og hvorfor i kommentarfeltet på Facebook.

Hairshop trekker en heldige vinner fredag 8. april

, , , , , , ,

15 svar til Den Store Hårdagen 8.april

 1. Thomas walde 8. april, 2016 den 08:32 #

  Han skal i sin søster konfirmasjon,og trenger derfor et hårklipp 🙂 Han har fått for langt og fettet hår,(trenger egentlig noen striper i d og 😉 )hans søster sjemst av han nå ;)Han pleier som regel å ha kort hår,men han jobber så mye at han ikke gidde å ta seg tid t å klippe seg :(Han har hatt litt motgang i d siste,så dette hadde han virkelig satt pris på hvist d blir han som vinner 🙂
  Hilsen hans lillesøster 🙂

 2. Signe Marie Egeland 7. april, 2016 den 19:49 #

  Eg ønsker meg selv skal vinne. Noen har Tannlegeskrekk,eg har Frisør skrekk. Så eg trenge virkelig 1 klipp.?

 3. Lene 7. april, 2016 den 19:35 #

  Jeg trenger selv en klipp på det slitte og seige håret mitt.. Det er så forfallt etter farging at det er helt “tyggis” når det er fuktig, det er tørt, knekker og er skikkelig slitt … Trenger å få bort litt av dette slik at det friske får vokse seg lenger og sterkere 🙂

 4. Frode Tjeltveit 7. april, 2016 den 18:43 #

  Ønsker at Silje Laursen får denne gratis klippen. Hun har snakket om å klippe seg en stund, men ikke tatt seg råd pga utgifter på syke hunder. I tillegg lar hun jeg og min sønn bo hos henne mens leiligheten min er til salgs, til tross for at jeg ikke kan bidra med leie før min egen er solgt. Vi bor ikke der ettersom den er blitt så upersonlig etter å ha blitt klargjort til salg. Hadde jeg hatt penger til overs hadde jeg betalt klippen og vel så det, for Silje er god tvers gjennom, og tenker på andre foran seg selv!

 5. Helle 7. april, 2016 den 18:22 #

  Vil veldig gjerne at min søster skal få vinne en gratis klipp. Hun fortjener det virkelig. Hun har valgt bort “luksusen” med å gå til frisøren for sønnen sin. Hun er alenemor og har nettopp komt seg tilbake i jobb igjen og har derfor ikke den beste økonomien derfor har hun tatt saksen for seg selv. En “bli ny dag på håret” unner jeg henne virkelig. 🙂

 6. Jonas Topnes Jørgensen 7. april, 2016 den 18:12 #

  Jeg vil veldig gjerne få “nominere” lillesøstera mi, Martine! Hu fortjener en gratis klipp hos dere fordi hu i lengre tid nå har sagt at hu har lyst til å klippe seg, men aldri fått gjort det. Defor vil jeg overraske henne med denne klippen! Dessuten så er hu fast kunde hos Hairshop (Madla) og elsker konseptet deres. Hun har aldri vært i salongen deres på Kvadrat, så jeg er sikker på at det hadde vært en super førstegangsopplevelse!

 7. siri 7. april, 2016 den 17:08 #

  Min datter Tea har hele livet slitt med angst og andre utfordringer, hun er 19 år, hoved diagnosen er Asperger og angst, hun er ufør og har ikke mye og rutte med, derfor har hun ikke våre hos frisøren på år.( venninner som har klippet)synes virkelig hun hadde fortjent og fått seg en klipp på en frisør salong?
  Mvh Siri

 8. Anny Jørgensen 7. april, 2016 den 16:43 #

  Min mor Anny Jørgensen fortjener en klipp fordi hun tenker alltid på alle andre enn seg selv ♡♡ Og i tilegg vært gjennom kreft sykdom flere ganger men overlevd ? Så bli litt ny og egentid er hun velfortjent ?

 9. Irmelin Riikola 7. april, 2016 den 14:24 #

  Ja takk, jeg trenger en forandring.
  Har jo egentlig litt frisør skrekk så det er ikke ofte jeg er hos frisøren.
  Så dere kan vel se for dere hvordan mitt hår ser ut.. Hehe ?
  Krysser fingrene.
  Hilsen Irmelin Riikola

 10. Randi knapstad 7. april, 2016 den 12:32 #

  Hei . Vil nominere min kjære “lillesøster”med en hårklipp hos dere. Hun har bursdag den 13.april og hadde fortjent en oppmuntring og en fornying på toppen i den forbindelse ☺ mvh fra hennes storesøster RANDI

 11. Stine holmen 7. april, 2016 den 12:08 #

  Hei! Denne personen som jeg mener fortjener en gratis klipp og bli skjemt bort litt er en helt fantastisk person som har gått gjennom en hel del i mange, mange år. Til tross for dette tenker hun på alle rundt seg og glemmer ofte seg selv.

  For de fleste er en hårklipp rutine hver 2 el. 3 mnd og en tar det gjerne for gitt, men når en prioriterer alle rundt seg, setter mat på bordet foran luksus som i dette tilfelle virkelig hadde vert luksus for vedkommende hadde dette vert en fantastisk “påskjønnelse”.

  Jeg håper virkelig hun blir valgt, for det fortjener hun!

  Ha en forsatt fin dag

 12. Charlotte Helland 7. april, 2016 den 12:03 #

  Min mamma Aase fortjener virkelig en klipp.
  Hun har i det siste fikset det selv….?.
  Hun setter andre foran seg selv og bruker derfor ikke penger på frisør. Hun er så aktiv som helsen tilater henne og være (gjerne litt mer). Men er i sitt ess når hun får hjelpe andre, som for eksempel på Røde Kors hvor det er “treff” for kvinner og barn med innvandrerbakgrunn.

  Håper det blir klipp???

 13. Kristoffer 7. april, 2016 den 10:51 #

  Hei ønsker å vinne en klipp til min sønn på 15 år som skal konfirmere seg 7 mai?

 14. Gro akernes 7. april, 2016 den 10:15 #

  Til meg selv. Fordi jeg fortjene det. Går bare te frisør kanskje 2g I året. Trenger å få friska det opp. Er halvlangt nå uten fasong og farge.trenger en stilig/moderne og frisk frisyre som passe mitt ansikt og min alder.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19