De kuleste julegenserne finner du på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

En styggkul julegenser er nok en amerikansk tradisjon som vi nordmenn har omfavnet, og gjort til vår egen lille greie. Fenomenet har de siste årene blitt både sosialt akseptert og trendy, og det er viktig å gjøre god research for å finne den (stygg)kuleste genseren.

Med 170 butikker under samme tak, hvor av 40 er klesbutikker – sier det seg selv at det er på Kvadrat du skal dra for å finne den morsomste genseren. Butikkene har allerede fått inn et bredt utvalg, og vi har tatt jobben med å finne frem gullet. Fordi på Kvadrat så leter du ikke, du finner!

Mange har også tatt skrittet enda lenger og utvidet sortimentet til juleskjorter, julesokker, julepysj – så her er det noe for alle og en hver. Dette finner du hos blant annet Dick & Daisy og Boys of Europe.

Ser du noe du liker?

 

 


1. Match kr 499,- // 2. Brandstad kr 599,- // 3. Rusta kr 149,- lag din egen julegenser (finnes også til barn) // 4. Match (finner også i rød) kr 699,- // 5. Match kr 499,- // 6. Session kr 999, inkl batteri // 7. Match kr 499,- // 8. Brandstad kr 599,-

 

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21