De beste siste-liten-gavene

Er du en siste-liten-shopper? For mange er det en kalkulert risiko, for andre er det et resultat av en hektisk måned. Uansett hvordan du har havnet der – vi hjelper deg. Her er noen av de ansatte på Kvadrat sine beste gavetips til deg som fortsatt ikke har julegavene i boks. Våre ansatte er det nærmeste vi kommer julenissen. De vet med stor sikkerhet hva det går mye av i julen, og hva som er populært å legge under juletreet i år.

La oss begynne med å bryte det hele ned til fem kategorier; spill og bøker, interiør og kjøkken, edle metaller, velvære og spiselige julegaver. Sistnevnte er spesiell aktuell uken før jul. Dette er faktisk den uken i året hvor det selges mest sjokolade. Visste du at en gjennomsnitts nordmann spiser 5 kilo sjokolade i løpet av et år?


De som sier at lykke ikke kan kjøpes for penger, har aldri smakt sjokolade.

 

Spill og bøker

Denne kategorier favner bredt, og her finner du gavetips til personer fra 0-100 år. Kvadrat har hele tre bokhandlere (Norli, Ark og Boklageret) , så utvalget er bredt.

Til mannen
Truls og Hellstrøm
«Denne er utrolig populær, vi selger i hauer og lass av denne boken»

Til kona
Helga Flatland, en moderne familie

Til svigers
Mums
En kokebok som har tatt Facebook med storm. Sjekk ut Mums på Facebook, så skjønner du hvorfor. En fin måte å imponere svigermor på.

Til barna
Bukkene Bruse, begynner på skolen.

Til de eldre, som ikke trenger noe
Norges fotoalbum

Spill er utrolig populære familiegaver, og gleder både liten og stor. Sikre kilder forteller oss at dette er de mest populære spillene under juletreet i år.

#1 Kingdomine
Lettbeint, og morsomt for hele familien. De har fått gode terningkast, og ble over anbefalt på God Morgen Norge.

#2 Eggdansen
Et aktivitetsspill for hele familien, hvor det er om å gjør å holde flest mulig (motoriserte) egg på en gang. Det er vanskeligere enn du tror.

#3 Stor i kjeften
for både barn og voksne. Tidligere har denne kun vært for voksne, men nå kan også barna delta.

 

Spiselige gaver

Spiselige gaver kommer alltid til nytte, de er universelle og kan glede både liten og stor. Kvadrat har mange butikker som selges spiselige julegaver; Amundsen Spesial, Lysefjorden Sjokolade, Dropsen og Oliviers er mer eller mindre å regne som rene gavebutikker i julen. I tillegg til dette har også butikker som Kitch’n, Tilbords, Feel, Brødrene Pedersen, Kanelsnurren, Life, Sunkost, Obs og Helgø Meny et godt utvalg av mer eksklusive gaver som gleder smaksløkene.


Cristina fra Oliviers viser frem verdens beste olivenolje!

Til hobbykokken
Spør Cristina på Oliviers & Co om olivenolje. Vi garanterer at du får en skreddersydd gave, en fantastisk kundeopplevelse, og at du lærer noe nytt.

Til besteforeldre – som allerede har alt de trenger
Snakk med Ann Christin på Amundsen Spesial om gaveesker. De skreddersyr ulike matopplevelser til den enkelte, som de tilpasser etter ditt budsjett. Her har de alt i fra servietter og kopper, til blåmuggost og nøtter.

Vertinnegaven
Lysefjorden Sjokolade gir deg en kortreist og eksklusiv sjokolade, med en historie. Dette er sjokolade med særpreg.

Svigers
Du finner gjerne ikke opp hjulet på ny, men en god konfekteske er vel umulig å ikke sette pris på? Ta en tur innom Dropsen. Her er det noe for alle, og innpakningene er lekre.

Til de minste
En utrolig populære gave fra Dropsen er sjokolade-verktøy, sjokolade-parfyme eller sjokolade-barberingssett. Litt annerledes, og veldig stas for de små.

 

Edle metaller

Til nærmere vi kommer julaften, til dyrere blir gavene. Dette kan alle ansatte på gullsmedene på Kvadrat bekrefte. I år er det Marc Jacobs og Michael Kors som skiller seg ut. Klokkene spesielt, men også armbånd og øredobber.

Til henne
Alt av Mars Jacobs og Michael Kors, du finner det hos Gullfunn. Geddon Female har også et godt utvalg av øredobber og armbånd til Mars Jakobs.

Til han
Bjørklund (sør) forteller at klokkene fra Police er en gavehit til han. Disse kommer også som gavesett med ekslusiv kortholder og penn.

Til venninnen
CMYK, Accessorize, Glitter har mye fint som skinner, til en rimelige penge. CMYK forteller at venninnesmykker er utrolig populære, og de har et bredt utvalg. Priser fra 80,- og opp.

 

Velvære

Velvære er en forbruksvare, som ikke blir stuet bort. Her er det fint å gi noe som en gjerne ikke unner seg selv, eller visste at en trengte før en fikk det. Det betyr ikke at det trenger å være dyrt, her snakker vi alt i fra fargerike badebomber, til fotbad og eksklusive hudkremer.

Til henne
Kremer! Det finnes i alle varianter, type og design. Forklar Silje på The Body Shop om hvem skal motta gaven, og hun vil finne den perfekte match.

Til han
Barberkosten har fått sin renessanse. Kjetil på Koch har et bredt utvalg, i ulike stiltyper. Kjenner du en mann med skjegg? Da er dette gaven han ønsker seg i år!

Til sminkedronningen
Leppestift fra MAC, eller sminke generelt. MAC finnes kun på Kvadrat, og er en etterspurt butikk blant ungdommen. Spør de ansatte om julens / høstens / årets trender, og du vil svar. Leppestifter med forsegling kan også byttes, dersom det skulle være «helt krise».

Til barna
Badebomber, i regnbuens farger. Forbehold de med badekar (eller de som får plass i en badebalje). Du finner det hos The Body Shop Kvadrat.

 

Interiør og kjøkken

Og her har vi mange butikker å velge mellom, vi er ganske sikre på at vi dekker opp under vi viktigste merkevarer. Kitch’n, Tilbords, Brødrene Pedersen, Lene Interiör, Kremmerhuset, Feel, Bolia.com, Christiania Glasmagasin, H&M Home. Listen er lang.


Trefigurer er alltid populære, og en sikker julegave-hit til mange aldersgrupper.

 

Til samboerparet
Gode kniver, gryter og lekre skjærefjøler. Kjedelig for noe, men utrolig praktisk. Dette er gaver som varer. Dette finner du i de fleste butikkene nevnt ovenfor.

Til studenten
Kaffe-on-the-go-kopp, pynteting en ikke tar seg råd til, en fin karaffel eller noen morsomme grytekluter? Kitch’n har gavene, og Cristina hjelper deg å finne de som passer.

Til han
Alt i skinn er alltid populære til mannen. Gryteklut eller forkle. Du finner det hos Brødrene Pedersen.

Til den som bryr seg om om design
SMEG og Kitchn Aid har kjøkkenmaskinene som får plass på kjøkkenbenken. Fargerike er de også, men pass på at fargen matcher resten av interiøret. DET er viktig. Alt kan selvfølgelig byttes. Kitch’n og Tilbords fører disse merkene.

 

Alt til julen finner du på Kvadrat!
Langåpent alle hverdager til kl. 22, og torsdag 21. desember har vi også Nattåpent helt til midnatt. Velkommen til 170 butikker under samme tak!

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY