Slik ble dagen til hovedvinner, Cecilie

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Konkurransen og engasjementet rundt “Vinn en total makeover av Trinny & Susannah” var stor, og det var mange i regionen som ønsket å vinne premien. Gleden var derfor stor og jubelen satt løst, når Sonja (markedssjef på Kvadrat) kunne meddele på telefon av Cecilie var den heldige utvalgte. Allerede dagen etter skulle hun møte opp på Kvadrat, for å bli ny fra topp til tå.

 

vinner7

 

Dagen begynte med shopping og høy ekspertise, hvor Cecilie, Espen og Susannah (Trinny klarte å miste flyet sitt fra London, og ankom Kvadrat noe senere enn først planlagt) trålet Kvadrat på kryss og tvers for å finne det beste antrekket. Turen gikk så videre til frisøren, hvor Gry fra Modern Design hadde fått ansvaret for å endre frisyren. Med slik en fjåg dame var oppgaven lett, og selv om endringene ikke var drastiske ble det utrolig fint.

 

vinner2

 

Sian hos Makeup Art la så sminken for kvelden, og oppgaven hennes var å fremheve de beste trekkene til en veldig naturlig pen, Cecilie. Cecilie var så fornøyd med resultatet selv at hun i etterkant bestilte seg sminkeveiledning hos Makeup Art, for å lære seg disse små tiksene selv også.

 

vinner10

 

Under avsløringen på scenen var det mye bytting av antrekk, og stylistene hadde vanskeligheter med å bestemme seg hvilket antrekk som var det aller beste. Her hadde det jo så utrolig mye å fint å velge mellom, og alle satt like fint på Cecilie. Et luksusproblem vil mange kalle det!

 

vinner6

 

For en utstråling, for en dame! En lykkelig, sprudlende og smilende vinner! Vi applauderer Cecilie for at hun grep muligheten, og håper at hun fikk en inspirerende og minnerik dag på Kvadrat sammen med idolene!

 

cecilie_

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22