Bryllup på budsjett

Bryllup trenger ikke nødvendigvis å bli en dyr affære. Det er mye du kan gjøre selv som gjør at du sparer mye penger.

Bordkort og servietter

Hos Upstairs finner du flotte varianter av lys, servietter og bordkort til en god pris. Det kan være lurt å bestemme seg for farger på blomstene først, før du velger servietter. Årsaken er at det er vanskeligere å finne blomster som passer til serviettene, enn motsatt.

LYS OG SERVIETTER: Akkurat nå er det veldig populært med servietter og pynt i gull, sier butikksjef på Upstairs Kvadrat, Gro Sagen Kifle.
Upstairs Kvadrat: 01 Ren stearinlys 2,2 x 20 cm

Pynt bordet med blomster i små vaser

Ønsker du å pynte bordet med blomster helt selv? Et godt tips da er å pynte bordet med mange små vaser med snittblomster. Velg en temafarge og to-tre ulike blomster som passer fint sammen, gjerne blomster som går igjen i brudebuketten. Dette er en dekorativ og enkel måte som ikke trenger å koset så mye. Se oversikt over når blomstene er tilgjengelig i markedet.

BORDDEKK: Velger du blomster fra 3 for 2 sortiment til Mester Grønn får du mye for pengene. Små vasene på bordet er Dalebekken fra Mester Grønn 49,- per stk. (pris kan avvike fra dagens sortiment)

Inviter til DIY-kveld

Dersom du ønsker å lage noe selv til bryllupet så kan det være både koselig og effektivt å invitere vennene dine til en DIY-kveld. Dere kan for eksempel lage bordkort, invitasjoner eller pynt til lokalet. Spander på dem noe i glasset eller snacks som dere kan kose dere med mens dere lager flott pynt til bryllupet.

KREAKTIV: På Kreaktiv Kvadrat har de masse pynt og papir som kan brukes til både kort, invitasjoner og pynt i lokalet.

Personlige bryllupsinvitasjoner

Hos Cewe Japan Photo Kvadrat kan du lage personlige bryllupsinvitasjoner, bordkort og meny. Det eneste du trenger er å koble mobilen til maskinene deres, så skrives invitasjonene ut med en gang. De har flere maler som du kan bruke for å sette inn bildene.

Speedstyling

Hos Sayso Kvadrat får du speedstyling til kun 349 kr. Dette er 15 minutter, der frisøren lager enkle frisyrer av fletter og krøller. Dersom du velger å få dem til å lage en enkel flette, så kan du kjøpe en pakke med brudeslør og feste dem inn i selv etterpå.

Dersom du ønsker å bruke litt mer på frisyren så kan du booke enkelt oppsett til 938 kr. Da bruker frisøren en time på frisyren din.

– Nå skal det være mye enklere frisyrer. Det skal nesten se ut som du har gjort det selv, sier daglig leder hos Sayso Kvadrat, Anne Maren Aadnøy.

(artikkelen ble første gang publisert i 2020)

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21