Bolia.com lanserer ny kolleksjon

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

6. august tar Bolia.com et steg i en ny retning når de lanserer sin nye møbelkolleksjon.

– Da den siste applausen kom på kick off med Bolia.com så grein jeg, fordi jeg er så stolt over å få jobbe i dette merket. Jeg føler vi er langt foran og skiller oss ut, sier butikksjef på Bolia.com på Kvadrat, Anette Petteresen og fortsetter:

– Den nye kolleksjonen blir helt rå. Det blir masse nye farger. I dag er vi en grå butikk, men det går vi helt bort i fra.

Nye farger

Fargene som kommer er gul, oransje, lilla, blå, rosa, grønn og brunrødt. Den som stikker seg mest ut ifølge Pettersen, er fargen ved navnet «curry», som er en slags gulfarge.

– I dette rommet har folk fått sjokk når de har kommet inn og denne kom i fjor. Det var bare en liten forsmak på hva som kommer. Det er slik det blir fremover, sier Pettersen.

Mer personlighet

Materialene i den nye kolleksjonen er blant annet heltre som er et fantastisk naturmateriale. Det blir også enda mer velour, som nå har kommet for å bli. Veggene i butikken får nye fargerike flater som er mer skitne enn ellers.

– Det blir mye mer personlighet og man har mulighet for å skape en egen stil, sier hun.

Vant pris for beste Bolia.com

Da Pettersen var på kick off med de 55 andre Bolia.com-butikkene vant Kvadrat-butikken også en pris for «Highest store tour points». Det var blant annet basert på salgstall, administrative oppgaver og butikkens visuelle uttrykk.

– Det er høye krav i Bolia.com, så å få denne prisen er veldig stort, sier Pettersen og smiler.

GULT: En av fargene som kommer i den nye kolleksjonen til Bolia.com er curry, en slags gul. Foto: Bolia.com
FARGERIKT: Enda flere farger kommer til høsten når den nye kolleksjonen til Bolia.com lanseres. Foto: Bolia.com

, , ,

2 svar til Bolia.com lanserer ny kolleksjon

  1. Jorunn 23. august, 2018 den 15:47 #

    Hva heter tapeten på bildet med den gule sofaen? Sort og blomstrete.

    • Sonja 28. august, 2018 den 10:14 #

      Hei! Beklager sent svar. Du må ta direkte kontakt med Bolia på tlf. 94522735 for å finne ut av slike detaljer. Det er ikke sikkert de i butikken heller har oversikt over det, men de kan kanskje finne ut av det. Mvh Sonja

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-18