Big Bite søker Norway Cup-lag

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

I år skal Big Bite på Norway Cup og søker et lag som de kan heie på.

– Det er kjekt å være med å bidra med sponsorpakke for et lokalt lag på Norway Cup. Jeg håper flest mulig benytter seg av muligheten, sier daglig leder på Big Bite Kvadrat, Anders B. Vaka.

Alle avdelingene til Big Bite skal finne hvert sitt lokale Norway Cup-lag. Big Bite Kvadrat skal dermed velge ut ett lag som får med seg en sponsorpakke bestående av caps, hårbånd, drikkeflasker og gymbag nok til 25 spillere. I tillegg får de et supertilbud på mat i farta til hele laget. Påmeldingen til konkurransen skjer i kassen på Big Bite innen 1. juli.

– Vi legger mye i dette samarbeidet. Vi ser at barna liker variert mat og  trives bedre med sunn, fersk og frisk mat som er full av næring og smak. Vi vet også at de kan yte mer. Gode matvaner trenger ikke begrenses til hjemmebanen, de kan like gjerne praktiseres på farta, uansett hvor man er i landet, sier markedssjef i Big Bite, Hanne Walstad.

Ifølge Walstad er det ingen hemmelighet at mange av barnas idrettsstevner preges av pølser, hamburgere og sjokolade. Big Bite innfører dermed en annen standard for hurtigmat under årets Norway Cup. På Ekebergsletta skal det serveres subs, toast, frukt og salater. Fortsatt er det ”fastfood”, men nå blir det ferskt, friskt og sunt med mange variasjonsmuligheter.

– Det er ingen grunn for at aktive barn og unge ikke skal få tilbud om frisk og sunn mat når de samles til sport og moro, sier Walstad.

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt