Ben & Jerry's åpner på Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Har du ikke hørt om Ben & Jerry’s?
Etter et 5-dollars brevkurs i iskremlaging åpnet barndomsvennene Ben Cohen og Jerry Greenfield sin første isbar i en nedlagt bensinstasjon i Vermont i USA i 1978. I dag kan man få Ben & Jerry’s iskrem i over 30 land. I 2008 ble iskremen lansert i Norge. I dag får du Ben & Jerry’s mange smaksvarianter på utvalgte dagligvarebutikker. Målet til Ben & Jerry’s er å lage den aller beste isen på den snilleste måten. Det gjør de gjennom bærekraftig meieriproduksjon, bruk av frittgående høner, klimanøytral produksjon, og er i ferd med å bli hundre prosent Fairtrade i løpet av året.

Ben & Jerry's 1

Fairtrade og veldedighet
I 2006 fikk Ben & Jerry’s verdens første Fairtrade-merkede is. Målet deres er at alle ingrediensene skal være Fairtrade-sertifiserte innen utgangen av 2012. Selskapet gir i tillegg en prosentandel av overskuddet deres til veldedighet.

Åpner på Kvadrat 7.juni 2012
Kjetil Hamre som er franchisetaker for Dropsen-kjeden og Steam kaffebarene åpner Ben & Jerry’s på Kvadrat 7.juni. Med isens popularitet i USA og resten av Europa ville han gjerne være med å satse på den i Norge. Den nye butikken skal være mellom Bik Bok og Mexicana på Kvadrat. Lokalet er blitt litt utvidet og isbarer er satt opp helt ytterst. I nærheten vil det også være sitteplasser som gjestene kan benytte.

b&j iskrem

 Kilde for tekst: Rogalands Avis

,

Kommentarer er stengt.
Åpent i dag
14-19