Slik handler du enkelt klær tilpasset din fasong!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Du har hørt det før, du kjenner teorien, men for mange kan det være vanskelig å utøve i praksis. Enten en kaller det eple,  pære, shaped eller A-shaped er teorien den samme. Å kle seg etter kroppen sin er en kunst, og denne kunsten er de eksperter på hos Masai Kvadrat!

 


Hege har hentet frem et av sine favorittplagg for høsten. Genseren kommer (selvfølgelig) også med matchende sjerf, i tro Masai stil. Her skal det være enkelt å matche.

 

Trinny & Susannah
Høsten 2016 gjestet moteduoen Trinny & Susannah Kvadrat. Gjennom TV-skjermen har de gitt selvtilliten tilbake til mange kvinner, gjennom riktig klesvalg. Det samme skjedde hos oss, da ni heldige damer fikk møte ekspertene til glede og inspirasjon for et entusiastisk publikum av Pluss Kunder. Det var tydelig at dette var noe som engasjerte, og en ekspertise som var etterspurt. Da vi (åpenbart ikke) kan fly inn Trinny & Susannah på fast basis, er det fint for deg som kunde å vite at du alltid finner mye stødig kompetanse på huset. Masai Kvadrat er en av dem, og de har faktisk basert hele butikken på denne teorien som mange forbinder med Trinny & Susannah. Vi tok en prat med Hege (butikkleder Masai) for å høre mer om hva de kan tilby, samt ta en titt på høstens nyheter!


Masai sitt konsept er klær du skal føle deg vel i. Våre klær er i stor grad tid-og aldersløse, men vi retter oss først og fremst mot motebeviste kvinner som foretrekker en avslappet, og individuell stil”

– Hege, butikkleder Masai Kvadrat

 

– Våre kolleksjoner består av tydelige fargehistorier, hvor det er lett å mikse og matche mønstre, farger og teksturer for således å skape individuelle antrekk. Klærne er for en stor del laget i behagelige naturmaterialer, og våre stilrene og behagelige bukser har elastikk i livet. Buksene finnes i to lengder og vidder. Året rundt har vi basisplagg i myk viskose-jersey som alltid finnes i svart og creme i tillegg til sesongens motefarger. Prikken over I`en er lekre skjerf og smykker som følger de ulike fargehistoriene.

 

Høstens nyheter
Masai Kvadrat fylles i disse dager opp med den store, og lekre høstkolleksjonen. Denne kolleksjonen har farger inspirert av mineraler og krydder: Stein, ametyst, rav og smaragd, sennep og safran. De har fått inn et stort utvalg av tunikaer, topper og kjoler i mange farger og mønstre. Lekre strikkeplagg, et stort utvalg av bukser og tøffe regnjakker, perfekt til Rogalandsvær.

 


10 plagg fra høsten kolleksjon som Hege tror du vil elske!

 

Hvilken fasong er du?
Det unike for Masai er at vi har hele seks ulike fasonger på overdelene våre, noe som gjør at de fleste kvinner, uansett figur vil finne plagg hos oss som sitter pent. Klærne finnes i størrelse S-XXL (tilsvarende 36-46)

Fitted
Den smaleste og mest innsvingte av våre shaper. Passer for kvinner med liten byste som ønsker å fremheve midjen. Denne fasongen passer også godt for de som har såkalt eplefasong da det er flatterende å «skape» en midje og således balansere underkroppen.

Shaped
Denne fasongen er også innsvingt, men har mer vidde over bysten enn «fitted». Passer for proporsjonerte kvinner med større byste. (Timeglass)

A-shape
Dette er vår mest populære fasong. Denne modellen er nokså smal over skuldre og bryst, og skrår utover hoften rett fra skulderen.Passer for kvinner med bredere hofter enn skuldre, men er også populær blant de som liker litt vidde over mage og hofter.

Bias
Her er stoffet klippet på skrå av vev-retningen. Dette gir plaggene et fint fall og naturlig stretch, noe som gjør at plagget følger figuren og skaper en feminin silhuett. Denne fasongen er flatterende på de fleste kroppstyper.

Oversize
Romslige og løstsittende plagg som er behagelig å ha på. Kledelig på de høye og slanke, men mange velger en oversize to størrelser mindre enn det man vanligvis bruker.

Straight
Er som navnet tilsier en rett fasong som er løstsittende. Passer for kvinner som foretrekker løstsittende plagg, og ikke ønsker å vise figur.

– Vi som jobber hos Masai på Kvadrat hjelper med stor glede våre gjester å finne den silhuetten som passer perfekt til henne. Som butikksjef vil jeg oppfordre alle til å ta seg tid til å prøve de ulike fasongene våre. Jeg tror mange vil få en aha-opplevelse av det. Dette er selvfølgelig ingen eksakt vitenskap, og ingen passer kun en fasong men dette kan være en hjelp til å velge klær som fremhever og/eller eventuelt skjuler det man selv ønsker. Klær som sitter pent er klær man føler seg vel i.

Butikken finner du i 1A, NORD. Samme plan som Vinmonopolet og McDonalds. Benytt inngang E for korteste vei

 

 

 

 

 

 

 

 

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21