Til alle menn som “ikke liker shopping, eller Kvadrat” – les dette!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Til deg som ikke liker shopping, men er interessert i øl, tekniske duppeditter og anser deg selv som over gjennomsnittet praktisk anlagt. Sett av 4 minutter til denne artikkelen, mye av det du leser her vil overraske deg!


Kvadrat har gjennomgått store oppgraderinger de siste 3 årene, og tilbudet til menn har blitt betraktelig mye bedre. 

 

“Eg går aldri på Kvadrat. Altså, eg lese meg heller opp på pensjon og fripoliser fremfor å setta min fot på et av Norges største kjøpesenter på ein travel lørdag.”

– Sitat mann 41 år, Sandnes

 

Timing is everything
Ikke kom her på en lørdag kl. 14 om du helst foretrekker å gå litt alene. Kom hit en hverdag, eller start lørdagen tidlig. Da er det minst folk på senteret, og opplevelsen din vil bli en helt annen dersom du trenger litt albuerom. Unngå Nattåpent og dagene før jul, da kan vi faktisk garantere deg at det er folksomt.

Her parkerer du enklest
Visste du at Kvadrat har over 2000 gratis parkeringsplasser? Sannsynligheten er stor for at det alltid er noe som er ledig – du må bare vite hvor du skal lete. Nordmenn er vanedyr og vi er flokkdyr. Vi parkerer ofte der vi alltid har parkert, og derfor kan vi garantere deg at parkeringsplassene utenfor inngang C er den mest populære. Parkeringsplassen på P3 (nederste nivå i P-Huset i NORD, med direkte inngang til Rusta og Helgø Meny) derimot er en godt bevart hemmelighet, og vi som jobber på huset er skjønt enig om at dette også er den beste. Her er det oftest best plass, og du kan gå tørrskodd fra bilen og inn i senteret. Praktisk, når det regner 220 dager i året.

Butikkene du leter etter, som du kanskje ikke visste at vi hadde?
«Kvadrat har ikke noe for meg» sier mange. Jo! Det har vi faktisk. Med 170 butikker vil vi påstå at vi har noe for alle, og det siste året har også tilbudet til mann blitt betraktelig mye bedre. Visste du at vi har Kjell & Company, Rusta, NetonNet, Teknikmagasinet, iPhoneklinikken og Clas Ohlson under samme tak? Vi har også over 1000 ulike ølsorter fordelt på Det Gode Brygg og Vinmonopolet, i tillegg til at vi er rå på burger. Her finner du både Burger King og McDonalds, og i september åpner et splitter nytt og lokalt konsept som heter Street Burger. Nå skal vi være forsiktige med å generalisere, og vi påstår ikke at alle menn (bare menn) liker øl, burger og tekniske dippeditter – men dette er noe vi vet at det er etterspørsel etter, basert på tilbakemeldinger fra kunder og ansatte.

Vi kan også skilte med en av Norges kjappeste og billigste frisører; Cutters. De fikser nye sveis på bare 15 minutter til en fin pris (299,-). Unngå kø ved å sjekke pågangen på nettet.

Det er jo heller ikke upraktisk med 17 klesbutikker som selger herreklær under samme tak? Når du du først skal oppgradere garderoben er det veldig sannsynlig at du finner det du trenger og leter hos oss! Vi nevner også at GMAX kommer ila. høsten, i mellomtiden kan en beundre byggeprosjektet på avstand som i seg selv er ganske omfattende og fascinerende.

Skulle uhellet være ute og du har mistet retningssansen, handleposen eller reisefølget. Ta kontakt med en vaktmester, vekter, butikkansatt eller annen kvalifisert personell og be dem sende deg i retning av Informasjonen. Unni, Mona og Alice er alle veteraner på Kvadrat og kan svare deg på alt du lurer på. Her er du i trygge hender. Informasjonen er også smart å bruke som et møtepunkt, og her havnet også alt av hittegods. Du vil ikke tro hvor mye som bli glemt, eller hvor mye som kommer til rette i løpet av et år.

Belønning / Mål
Noen ganger er ikke Kvadrat målet i seg selv, men kun et middel for å beholde husfreden eller få unnagjort nødvendige gjøremål i hverdagen. Det aksepterer vi, men da har vi et par triks som kan gjøre turen mer lystbetont.


Unn deg et scoop eller 3 hos Ben & Jerrys Kvadrat! De kan også friste med en farlig god Oreo Milkshake som ene og alene er verdt turen. Ben & Jerrys finner du i Food Courten, i 2 etg. NORD

Finn matroen! Er du fysen på noe godt til middag har vi 6 spiseplasser sentrert rundt en Food Court (midt i senteret) som serverer alt i fra spreke salater til nydelig nachos. Her kan alle i familien kan velge sin favoritt fra ulike restauranter, og fortsatt spise sammen. Praktisk!

 


Vi har også mange gode «snopebutikker»; Dropsen, Lysefjorden Sjokolade, Det Gode Brygg, etc. Det Gode Brygg åpnet i midten av august, og du finner butikken i 1 etg. SØR, like ved Obs og Brilleland.

Flere av spisestedene våre har også skjenkebevilgning: Sabi Sushi, Matværket, Cucina Italia og Mexicana kan alle tilby deg noe godt i glasset, og Kvadrat er et knutepunkt for kollektiv transport til både Sandnes og Stavanger.

Nye lounger i fellesareal (også referert til som manneparkering). Det siste året har vi investert i lounger og benker rundt på senteret etter tydelige tilbakemeldinger fra kunder om at dette var et savn. De mest behagelige stolene finner du i 2 etg. SØR (ved Volt og ved Gapi) i tillegg til en sone ved Vinmonopolet i Nord. Disse er populære og hyppig brukt. Flere kommer!

Og helt til slutt, en liten gulrot til deg som har lest hele artikkelen. I julen kan du få gratis julegavehjelp av Kvadrats fremste eksperter som er lommekjent på huset. De er også langt over gjennomsnittet oppdaterte på utvalget i alle 170 butikkene, og er det nærmeste du kommer julenissens hjelpere. Alt du trenger å gjøre er å melde din interesse i Informasjonen på Kvadrat, ta kontakt på tlf (51960000) eller epost (informasjon.kvadrat@olavthon.no). Ja, og så må du være Pluss Kunde, men det er du vel! (Send KVADRAT til 2070). Meld din interesse allerede nå, så slipper du å komme hit på lille julaften 😉

Med dette utfordrer vi deg til å ta turen til Kvadrat! Ta i bruk alle hjelpemidlene vi har gitt deg ovenfor, så håper vi at du får en fin tur og opplevelse på et av Norges største kjøpesenter! Velkommen skal du være!

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21