Sommertips fra Espen Hilton

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Hei dere, og god sommer!

Nå begynner vel alle å bli klare for en velfortjent ferie? Jeg kjenner i hvertfall at jeg er klar for å trappe ned på bloggen i sommer og roe sjela litt!

Det blir godt å kjenne på følelsen av å bli kjent med vennene mine igjen og ikke bare ta bilder av dem. Det er faktisk sånn det er å ha en bloggerkompis. ”Stopp, la oss ta et bilde her”. ”Stopp, kamera må spise først. Stopp, stopp, stopp” osv. Nå skal jeg bare ta matbilder og treningsbilder annenhver dag, da blir nok både venner og familien glade. Siden vi alle går inn i feriemodus snart har jeg lyst å hjelpe dere litt med smart trening og nistepakker til hele familien, som både inneholder proteiner, fett og karbo. For er det én ting om gjør meg irritert, så er det overpriset reisemat som ruinerer lommeboken før dere har rukket å komme dere på flyet. Hvis dere er en familie på fem personer så må dere regne med 800,- for en liten lunsj med en kaffe eller brus. Hvor sykt er ikke det? Det er rett og slett både flaut og galskap. Det dere betaler for er veldig dyrt hvetemel som kommer til å gi dere gass i magen på turen. Næringsinnholdet er ekstremt dårlig, så i dag skal jeg vise dere hvordan dere slipper å bruke en formue på hvetemel og luftkramper.

Lei av hvitt brød i utlandet? Kjøp med deg speltlomper hjemmefra og lag deilige matpakker med ost og skinke. Genialt!

Alt som skal til er to pakker med speltlomper, 16 totalt. Dette kan mette en hel familie på fem personer. I tillegg til lompene trenger du:
• To modne avocadoer.
• 1 stor paprika.
• Tre pakker med skinke
• Tre pakker med ost.

Skjær opp grønnsakene og fyll lompene med alle ingrediensene.
Rull sammen og pakk inn wrapsene i smarte engangsposer.

 


Få, men sunne ingredienser!

 


Kutt, dander og rull – enklere blir det ikke!

 


Enkelt, reisevennlig og ikke minst et sunnere alternativ som også gjør godt for lommeboken!

 

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21