12 bøker du bør sikre deg fra mammutsalget

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

12. – 24 februar er det MAMMUTSALGET på Kvadrat! Dette er salget for alle nysjerrige bokormer og spreke lesehester. Her har du alle muligheter til å gjøre et skikkelig bok-KUPP! Vi tok en prat med Norli og Ark for noen kjappe innside-tips om hva som forsvinner først fra bokhyllene.

 

Ark Kvadrat anbefaler


Et Lite Liv
, 129,-  kritikerrost roman om vennskapsbånd (førpris 399,-) | Sapiens, 99,-  en eventyrlig beretning om menneskehetens historie (førpris 399,-) | Norges Beste Toppturer, 129,- en guide til de beste fjellturene Norge har å by på (førpris 429,-) | Gyldendals store fugleguide, 129,- | Europas og Middelhavsområdets fugler (førpris 499,-) | Roald Dahl pakke 249,-  inneholder bøkene Matilda, Charlie og Sjokoladefabrikken, Georgs magiske medisin, og Den Fantastiske Mikkel Rev (førpris 856,-) | Votteboka, 149,- ulike strikkemønster for votter (førpris 349,-)

 

 

Norli Kvadrat anbefaler

 


Familiekokeboka
Skjelde, Nordstrand:Berit Nordstrand er lege og ernæringsentusiast, Kjartan Skjelde er kokk og smaksekspert! Sammen er de dynamitt! De kombinerer sine kunnskaper for å lage den ultimate familikokeboka, sunt, enkelt og smakfullt! Denne er et must i en hver travel familiehverdag.
Kr 199.- (førpris kr 399,-)

 Klompelome; Strikk til hele familien

Fjorårets desidert mest populære strikkebok! Denne har tøffe, fine og orginale strikkeoppskrifter til hele familien, gjennom hele året!
Kr 149.- (førpris kr 379,-)

 


Washingtondekreet: Adler-Olsen
Politisk thriller med intriger, tempo og Adler-Olsens skarpe karakterer som driver saken fremover!
Kr 99.- (førpris kr 399,-)

 


Kalypso, Johnsrud
Johnsrud er et stjerneskudd innen norsk krim! Han fletter inn konspirasjonsteorier, tidsaktuell politikk og en grøssende gjerningsmann. Må leses!
Kr 149.- (førpris kr 349,-)

 


Alt lyset vi ikke ser, A. Doerr
Nydelig, historisk roman. Denne griper leseren, garantert! Andre verdenskrig er bakteppe for en rørende historie om to ungdommer som på hvert sitt hvis er alene i verden, de møter hverandre og må kjempe for tilværelsen sammen.
Kr 99.- (førpris kr 299-)

 


Belgravia, J. Fellowes
Kostymedrama i bokfromat fra skaperen av “Downton Abbey”¨Lett å bli oppslukt i romantikken fra 1800-tallet. Men også mennesklig og relaterbart språk!
Kr 149.- (førpris kr 349,-)

 

Ark ligger i 1B nord, benytt inngang E ved Vinmonopolet og Mc Donalds for korteste rute. Norli finner du i 2 etasje sør, benytt inngang C for korteste vei. Velkommen til MAMMUTSALG på Kvadrat!

, , , , ,

Kommentarer er stengt.
Åpent i dag
10-21