Sommerens sandaler

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Sommerens sandaltrender preges av både komfort og eleganse. Med to par sandaler i bagasjen er du klar for alt, det gjelder bare å finne sine favoritter. Under kan du se seks sandaler som representerer motebilde for sommeren.

Fila er et retropreget merke som bare blir mer og mer populært, og som virkelig har fått sin renessanse. Det samme har slipperen. Dette er it-sandalen du må sikre deg denne sesongen.

Birkenstock er en ekte klassiker som har vært elsket av både menn og kvinner i flere tiår.  Sandalen er individuelt justerbar med sine to stropper og kommer med en myk fotseng som er anatomisk formet som gir ekstra god komfort.

For den mer elegante sandalen er det sløyfer, bånd og andre dekorasjoner som er gjeldende. Både Unisa og Roots har et bredt og spennende utvalg innen sommerens trender. Sandalene under finner du hos Eurosko, Dna og Katharina. Se mer utfyllende informasjon under bildet.


1. Katharina, Unisa, kr 1 199,- 2. Dna, Fila, kr 199,- 3. Dna, Roots, kr 599,-  4. Eurosko, Roots, kr 399,- 5. Dna, Birkenstock Arizona, kr 999,- 6. Katharina, Unisa, kr 999,-

 

Sko deg for sommeren på Kvadrat! Vi har 9 rendyrka skobutikker under samme tak. Velkommen!

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt