Den store jeansguiden på 3 minutt

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Hos ONLY Kvadrat finner du alle typer jeans som passer til alle typer fasonger. Her finner alle en jeans som passer. De har mange forskellige modeller, under finner du en god oppsummering av hvordan du kan finne din perfekte jeans.

 Royal high kr 299.95,- (2 for 500,-)

Royal high
Denne jeansen har høyt liv som gir en smalere midje, den har også smale ben som gir en følelse av at beina ser lengre ut. Denne typen jeans passer de fleste kroppsfasonger.

 


Shape kr 479.95,-

Shape
Dette er modellen for deg som vil ha et lite løft bak. Den har sømmer bak som gjør at rumpa får en effekt av å bli løftet. Den har også veldig mye stretch som gjør den veldig behagelig og den har smale bein som gjør at beina ser lenger ut.

 


Skinny reg kr 299.95,- (2 for 500,-)

Skinny reg
Dette er den «klassiske» modellen som passer de fleste. Den har en normal midje som stopper rundt hoftepartiet. Den har smale bein og har veldig mye stretch som gjør at den er veldig behagelig å ha på.

 


Loose fit kr 459.95,-

Loose fit 
Denne jeansen er ofte litt røffere med hull og det lille ekstra. Den har minimalt med stretch men er likevel veldig komfortabel pga den løse passformen.

 

 

ONLY har størrelser fra XS – XL og lengdene 30, 32 og 34. Dette gjør at det skal være lett for alle å finne en jeans hos oss som passer akkurat din kroppsfasong.

 

 

Ikke vask jeansen, for ofte.
Våre beste tips for vedlikehold på jeansen er å vaske den minst mulig. Heller lufte den ute i frisk luft eller legge den i fryseboksen, kulden gjør at både lukt og bakterier forsvinner. Selvfølgelig skal jeansen vaskes innimellom og da anbefaler vi å vaske den på 30 grader, med flytende vaskemiddel (for å ta vare på fargen).

ALDRI ha buksen i tørketrommelen. Tørketrommelen gjør at fibrene blir svake som igjen gjør at stretchen i jeansen blir dårligere. ONLY Kvadrat hjelper deg mer enn gjerne å finne den perfekte jeansen for akkurat deg.

 

 

Velkommen til ONLY Kvadrat! Butikken finner du i 2. etasje sør. Like ved Kremmerhuset og Makeup Art. Benytt inngang C for korteste vei

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21