1000 ulike ølsorter under samme tak!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Når Det Gode Brygg AS, spesialbutikken for øl og cider, etablerer butikk på Kvadrat onsdag 16. august, vil senteret få et utvalg i kvalitets-øl som blir helt unikt i Norge.

Fra før har Kvadrat et fantastisk bra utvalg i øl på Vinmonopolet – et av få pol med spesialkompetanse på øl i Norge. Nå når en av Norges beste spesialbutikker for øl og cider  (Det Gode Brygg AS) åpner lokaler like ved Obs, vil utvalget av kvalitetsøl øke fra opp mot 600 sorter til rundt 1.000 forskjellige øl under samme tak.


Thor og Per Kristian diskuterer utvalget i butikken. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og det er tydelig at de sitter på en kunnskap som få kan matche.

 


Det siste flaskene plasseres inn i hyllene, nå er det mindre enn 24 timer til åpning!

 

I 2014 åpnet Det Gode Brygg sine første lokaler som et svar på den stadig voksende øltrenden og interessen. De så behovet, og savnet etter en spesialforretning for øl i Sandnes. Det har blitt en stor suksess, og vi tar nå steget videre, og kan stolte og krye åpne en av Norges råeste ølbutikker like i nærheten av Obs på Kvadrat. Butikken vil fortsette med sitt fokus på øl av god kvalitet med stadig rullering og presentasjon av nye typer, samt videreføre den høye graden av vennlighet, humør, service og kompetanse som har kjennetegnet butikken siden åpningen i 2014.

 


Gavetips! Det Gode Brygg har flotte trekasser som en kan fylle opp med det en ønsker av flytende. En personlig gave som kan “skreddersys” til den enkelte.

 

– Vi har drevet og trent og øvet oss i snart tre år, og har nå kommet på a-laget i Eliteserien, sier bestyrer Thor Ståle Johnsen humørfylt, før han fortsetter litt mer alvorlig: Det er viktig å være synlig og smarte, samt dekke et størst mulig område på en gang. Kvadrat er i så måte unike i regionen, det er jo blitt en institusjon; folk kommer langveis fra for å handle i alle de flotte butikkene her, og vi er både glade og litt stolte over å åpne butikk her. Vi gleder oss enormt til å møte eksisterende og nye kunder i den nye butikken! Dette blir bare moro!

 


Thor og Per Kristian er spent på nyåpningen og kan stolt fortelle at det har vært mange nysgjerrige personer innom allerede og snust på konseptet.

 

Det Gode Brygg finner du i 1 etg. SØR, like ved Obs!
Benytt inngang C for korteste vei. 

2 svar til 1000 ulike ølsorter under samme tak!

  1. Jon Eirik 18. august, 2017 den 13:07 #

    Dette blir bra, gleder meg til å kikke og handle

  2. Atle Grefstad 16. august, 2017 den 08:26 #

    Spennende butikk som jeg kommer til å besøke en del !!!

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt