Nytt fra The Body Shop

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Normal-senterside_festsminke

Hos The Body Shop har vi dyktige makeup-artister og tilbyr gratis sminkeveiledning eller full festsminke for kun 250,-! Ring oss eller stikk innom butikken for en hyggelig sminkeprat.

Normal-senterside_perfektegaven
Endelig har julen kommet til The Body Shop! Hos oss finner du gaver til både mamma, pappa, søster, bror, bestemor og bestefar. Stikk innom oss for en hyggelig julehandel og vi vil hjelpe deg å finne gavene som virkelig er en slager under juletreet.

Normal-senterside_rentvann
Når du handler gaver hos The Body Shop skal det føles godt. I år samarbeider vi med organisasjonen WaterAid, en ideell organisasjon som jobber for å gi rent vann til de som trenger det mest. For hvert gavesett* vi selger donerer vi en dag med rent vann til en familie i Etiopia. Stikk innom oss for å høre mer om årets veldedighetskampanje!

Normal-senterside_sesongensdufter
Tradisjonen tro har The Body Shop også i år sine Limited Edition juleserier. Nytt av året er duften Frosted Plum med duft av fruktig og søt plomme. Denne duften vil garantert få deg i julestemning.

Normal-senterside_glazedapple
Bestselgeren fra i fjor er endelig tilbake! Glazed Apple dufter friskt av grønne epler og ble utsolgt i alle The Body Shop butikker i fjor! Denne herlige duften vil virkelig få deg i julestemning.

håndkremer_Normal-senterside
Nå får du 2 håndkremer til kun 100 kroner hos The Body Shop. Dette er den perfekte gaven til venninner, vertinner eller som en liten førjulspresang til deg selv!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19