Slik legger du den perfekte partysminken!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Tore Petterson er den offisielle make-up artisten til The Body Shop i Norge. Han spesialiserer seg i enkle make-up teknikker som er lette å lære bort og lette å lære seg – slik at du kan gjenskape looken selv på badet hjemme.

All god makeup starter med det perfekte underlaget
Start med Lightning Touch 03 (kr. 159,-) som er en transparent concealer som er fin å bruke under øynene og over øyet for at øyenskyggen skal sitte bedre. Den legger du også rundt skyggepartiene ved nese og munn. Tore sitt topp tips er å legge concealeren med en Foundation Brush (kr. 149,-) for å få best resultat! Deretter påfører du Extra Virgin Mineral Foundation (kr. 269,-) med den store børsten, Face and Body Brush (kr. 149,-), for å skape en plettfri airbrush-effekt.

Foundation brush 149,- og Lightening Touch 03 159,-
Face and body brush 149,- og Extra Virgin Mineral Foundation 269,-
fra The Body Shop

Den enkle veien til smoky eyes
Start med å legge en matt, lys øyenskygge som for eksempel øyenskyggen Vanilla Cream 13 (kr. 119,-) fra The Body Shop på hele øyenlokket. Neste trinn er å påføre kajalen Carbon Black Eye Definer (kr. 109,-) rundt hele øyet og duse den ut med kosten Eyeshadow Brush (kr. 89,-). Så påfører du bestselgeren Shimmer Cubes 06 (kr. 249,-) hvor du blander de lyse nyansene innerst på øyelokket mot nesen, avslutt med den mørkeste nyansen i ytterkant av øyet. På denne måten får man inntrykk av en ensfarget smokey eye; med en lysere refleks innerst som er med på å åpne øyet.

Vanilla Cream 13 119,-
Eyeshadow brush 89,-
Shimmer Cubes 06 249,-
fra The Body Shop

Hvordan legge mascara?
For å få bedre støtte og enklere påføring kan du bøye kosten til Super Volume Mascara (kr. 149,-), og legger den på under i fra. Påfør deretter mascara med små sikk-sakk bevegelser, og dytt kosten kun en gang inn i mascarabeholderen. Voila! Mørke, fyldige vipper!

Super Volume Macara 149,-
fra The Body Shop

 

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22