Få ferskensmyk hud med nyheten Vineyard Peach!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Vineyard Peach er en himmelsk kombinasjon av intens duft, luksuriøs tekstur og en silkemyk overflate. Med intens fuktighet som holder i 24 timer, og store mengder ferskenkjerneolje, kommer huden til å holde seg ferskenmyk hele dagen!
Vineyard Peach inneholder ni forskjellige ingredienser fra Community Fair Trade i forskjellige land verden over. Takket være vårt Community Fair Trade program bidrar vi til positiv endring i livet til 300.000 mennesker og deres nærmiljø.

Serien består av Vineyard Peach Body Butter (169,-), Vineyard Peach Body Scrub (179,-), Vineyard Peach Shower Gel (89,-) og Vineyard Peach Body Lotion (149,-)
Special edition Vineyard Peach lanseres 1 juli og er i salg ut året!

Månedens tilbud til kun 79,-(Ordinær pris 109,-)
Skap et positivt plask for miljøet og start dagen med Earth Lovers™. Serien består av dusjgeleer som er 100 % nedbrytbare, og er uten både sulfater, parabener og fargestoffer.
Earth Lovers™ inneholder en blanding av urte- og fruktekstrakt, samt aloe vera fra Community Fair Trade, som sammen gir en naturlig duftende og supermyk hud.

 

 

 

Vekk sansene med en lett duftspray!
De nye Body Mistene er perfekte for deg som ønsker en frisk og mild duft av favorittingrediensen din. Body Mist inneholder naturlige ekstrakter fra frukt, nøtter og blomster, i tillegg til økologisk alkohol fra Community Fair Trade i Ecuador. De er forfriskende og kan påføres flere ganger i løpet av dagen.
Body Misten kommer i variantene Coconut, Mango, Shea, Stawberry og Vanilla. Pris 149,-

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22