5 nye ekspertmasker til din hud

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Fra instagramkjendiser til dine nærmeste venner, alle snakker om supermat; fordi det både er bra for helsa og har fordeler for skjønnheten. Det er ingen overraskelse at supermat er på alles lepper for tiden. En Acai Charcoal Smoothie hjelper deg kanskje å føle deg bra innen ifra, men for å få huden din til å føles like bra trenger du litt ekstra hjelp.

Det er her våre fem nye ansiktsmasker kommer inn; stappfulle av naturlige ingredienser har maskene våre blitt laget av eksperter som kun har tenkt på det beste for din hud. De er laget med 100% vegetariske ingredienser og er uten parabener, parafin, silikoner og mineralolje. Vi har kun brukt våre fineste oppskrifter pakket med supermat, blant annet kull fra Himalaya til acaibær fra Amazonas. Inspirert av tradisjonelle skjønnhetsritualer fra hele verden, inneholder hver krukke sin egen hemmelige superkraft. Oppdag alt fra rensende fuktighetsgivende masker til nærings givende beroligende masker – vi har gjort alt for å lage den perfekte masken til akkurat din hud.

Kom innom The Body Shop Kvadrat for gratis tips og råd om hvilken ansiktsmaske som passer til deg og din hudtype!

 

     Insta_facemask
Alle maskene koster 319,-.

insta_hårkur
Et annet godt tips er kur til håret. Nå får du hårkur for fukt og pleie helt uten parabener, fargestoffer og silikon hos
The Body Shop for bare 149,- kroner!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt