Gjør huden klar til sol og varme dager

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Gjør huden klar til varme soldager med denne “3 trinns raketten” fra Body Shop Kvadrat! 🙂

bodyshop_nettside3
Vitamin C – Glow Boosting microdermabrasion (skrubb) små eksfolierende mikropartikler og knuste granatssteiner fjerner døde hudceller og gir en klarere og mer strålende hudfarge. Skrubber bort den tørre vinterhuden, hjelper å klargjøre huden for vår og sommer. Gir glød til huden samt gjør den mykere, glattere og en finere tekstur.  Vår bestselgende skrubb.  Brukes maks 2 ganger i uken på våt hud. Skrubben inneholder mange små skrubbekorn som gir en veldig fin skrubbeffekt.

 

Bodyshop_nettside1
Vitamin C daily Moisturiser spf 30
Vitamin C dagkrem forbedrer hudens naturlige utstråling og gir glød. Den er beskyttende for huden da den har solfaktor 30 i seg og vil med det samme gi god fukt til huden. Denne er perfekt å bruke som et beskyttende underlag i påskesolen.

 

bodyshop_nettside2
Honey & oat 3- in -1 moisturising scrub mask
Tre I en ansiktsmaske som rengjør, polerer og gir fuktighet til normalt til tørr hud. Ansiktsmaske med fuktgivende honning og polerende hvete. Passer perfekt etter man har skrubbet huden med vitamin C – skrubben. Legg på et lag på ny-skrubbet hud og la den være på i 5 – 10 min for så rense den av. Bruk 1- 2 ganger i uken etter en skrubb. Masken vil være med å gi god fuktighet til en vintertørr hud.

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21