4 bestselgere fra Teknikmagasinet Kvadrat som vi tror du vil digge!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Teknikmagasinet Kvadrat har plukket ut 4 favoritter som har fanget oppmerksomheten til både de ansatte og kundene! Er du over gjennomsnittet opptatt av tekniske dippedutter og morsomme finurligheter? Da bør du spandere noen minutter på denne saken! Ser du noe du liker finner du Teknikmagasinet like ved inngang C, like ved Kanelsnurren, Vita og Life.

 

Kitsound MYJACK
Spill musikk trådløst til bilstereo eller hjemmekino

 

Minimal mottaker som gir Bluetooth til bilstereoen eller hifi-anlegget ditt.
Minimal Bluetooth-mottaker som forvandler så godt som alt som har en 3,5 mm-lydinngang til en trådløs versjon av samme dings! Med et klikk kan du koble smarttelefonen din til bilstereoen, lydsystemet ditt eller en gammel radio. Alt skjer uten kabler og på null komma niks. Koble mottakeren til enheten din, parkoble den deretter til smarttelefonen din, og du er klar for å strømme musikk trådløst! Mottakeren har til og med en liten mikrofon slik at du kan bruke den til samtaler, noe som er perfekt når du har den i bilen. Det oppladbare batteriet holder i opptil fem timer. Rekkevidde ca. 15 meter.

Pris: 299,99,-

 

Google Chromecast Ultra
Caste TV-serier og filmer med 4K-oppløsning til en TV

 

Kraftfull avspillingsenhet for å strømme TV-serier, video og musikk til TV-en din.
Strøm med opptil 4K Ultra HD-kvalitet via ditt WiFi-nettverket med Chromecast Ultra. Du kobler enkelt enheten til din TV via HDMI, og etter en kort konfiguering kan du se TV-serier, filmer og musikk ved hjelp av smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen din direkte på TV-en din. Appene for Netflix, Viaplay, HBO Nordic, Google Play Musikk og YouTube har alle en innebygd knapp for å spille av via Chromecast i stedet for enheten din. Tilgang til materiale i 4K varierer mellom tjenestene.
Om du sitter ved en datamaskin kan du dessuten speile en flik i nettleseren Google Chrome og se det på TV-en. Din smarttelefon, nettbrett eller datamaskin fungerer som en fjernkontroll hvor du kan styre avspillingen og justere volum. Når du ikke caster noe, kan du ha et bildespill rullende med favorittbildene dine eller utvalgte bilder fra Google+ og andre kilder. Støtte for dual-band og 802.11ac. Chromecast Ultra kan også brukes med nettverkskabel for optimal oppkobling. Mål 58x13x58 mm. Vekt 47 g. Lev inkl. strømkabel og strømadapter med port for nettverkskabel.

Pris: 780,-

 

Bean Boozled Spinner med 20 smaker
Gaveversjon i metall m/20 forskjellige smaker.

 

Overrask barna, familien, vennene dine eller egentlig hvem som helst med denne Jelly Belly-esken som er både godteri og et spill samtidig. Prøv lykken ved å snurre på hjulet og smake det godteriet som hjulet stopper opp ved. Det finns to versjoner av hvert godteri; en god og en kjempeekkel – og det er umulig å vite hvilken smak du får før du putter pastillen i munnen. Spillet er virkelig spennende og det er høy risiko for latterkramper og spyfølelser!

Esken inneholder 20 smaker:
Kokos – Gammel melk
Banan/jordbær – Død fisk
Smørpopkorn – Råttent egg
Lakris – Skunkspray
Fersken – Oppkast
Sjokoladepudding – Hundemat
Pære – Busemann
Lime – Nyklipt gress
Tutti-frutti – Stinkende sokker
Kandisert popkorn – Muggen ost
Godteriet er vegetarisk og uten gluten, laktose og peanøtter.
Mål 9xØ13 cm. Vekt 175 g (esken). Det vedlagte godteriet veier ca. 95 g.

Veldig kult på fest eller til barnebursdager!
Pris: 189,99,-

 

Facemats drikkebrikker
V3 av Facemats –  drikkebrikker med stor underholdningsverdi!

 

20 hysterisk underholdende drikkebrikker hvor begge sidene avbilder et morsomt ansiktsuttrykk som kan henges på nesen. Totalt får du 40 forskjellige ansikter med bart, skjegg, glade, triste og gale uttrykk m.m. Blir bare morsommere og morsommere jo senere kvelden blir!

Pris: 129,99,-

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt