Nå kommer solen til Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Snart åpner en ny og spennende restaurant på Kvadrat; SunKyss! Den har allerede vakt stor oppmerksomhet, og over 1000 personer har deltatt i vervekonkurransen om å vinne smaksprøver, middager og invitasjon til lanseringsfest. Vi tok en prat med Jaswant Kanwar (kulinarisk leder hos SunKyss) for mer informasjon av hva kundene kan forvente å finne på Kvadrat om kort tid.

 


3D tegning av hvordan SunKyss vil se ut. Vi elsker materialvalget og den grønne pergolaen.

 

 

Fortell oss litt mer om konseptet til SunKyss
Folk flest ønsker å spise sunnere hurtigmat, men pris, tilgjengelighet og smak gjøre ofte dette vanskeligere enn det trenger å være. SunKyss løser denne utfordringen, og skal gjøre det enklere for folk å velge sunnere hurtigmat.

 

8 av 10 respondenter ønsker å spise sunnere hurtigmat

– Tall hentet fra undersøkelsen “Smak for alle”

 

Hvem er målgruppen til SunKyss?
Vårt tilbud er ment for alle fremtidsrettede mennesker, uavhengig av deres livsstil. Folk som elsker god mat og nye opplevelser bør ta turen til SunKyss på Kvadrat.
Alle fortjener god helse og solskinn.

 

Hva står på menyen?
Enn så lenge er den faktisk hemmelig. Lanseringsdatoen er satt til 17. mars, og først da blir menyen kunngjort. Den jeg kan fortelle nå er at menyen er delt inn i tre kategorier; Delight, Joy og BalEnS. Disse kategoriene favner bredt, vil tilby noe unik til alle som er på jakt etter nye smaksopplevelser. Vi tror at mange vil finne noe som gleder smaksløkene hos SunKyss. Det er målet vårt! Du kan fortsatt sikre deg en gratis smaksprøve ved å registrere deg her!

 

SunKyss finner du på messaninen ved inngang C (der hvor Bolia.com lå tidligere).

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt