Kortreist burger restaurant har åpnet på Kvadrat

Torsdag 21. september åpnet Street Burger på Kvadrat. Dette er en ny oppstartet burger restaurant som har fokus på kortreist og lokalprodusert mat, kombinert med amerikanske fristelser.

 


Eva og teamet hennes delte ut 100 gratis burgere til kundene under åpningsdagen!

Gratis burger
Under åpningsdagen delte Street Burger ut 100 gratis burgere til de 100 første kundene som besøkte restauranten. Køen startet allerede en halvtime før åpning, og det var tydelig at det var mange som var ivrige etter å teste denne nye burgeropplevelsen.


«Nå utover formiddagen har det vært veldig bra trøkk med gjester som ønsker å prøve vår burgere, amerikanske pannekaker og shakes. Det har vært bare positive tilbakemeldinger og vi er kjempe spente på resten av åpningsdagen»

– Eva, daglig leder for Street Food Kvadrat

 

Lokalt, kortreist og hjemmelaget
Burgerne lages av nykvernet kjøtt fra vår trofaste og lokale slakter; A. Idsøe og serveres med luftig briochebrød fra egen baker. Her produseres alt fra bunnen av, og er kanskje det nærmeste du kommer hjemmelaget uten å lage det selv. Street Burger har hentet sin inspirasjon fra storbyenes street food markeder og gatehjørner verden over. Gatemat serveres lett håndterlig, kjapt, smakfullt og til en rimelig penge. Akkurat slik fungerer det på Street Burger også. I tillegg til burgere har de har også farlige fristelser som amerikanske pannekaker og milkshakes. Anbefales!


Eva frister med hennes favoritt på dessertmenyen; pistasj-milkshake og amerikanske pannekaker med rørte jordbær.

 

Street Burger finner du i 2 etasje, nord. Like ved food courten. Benytt inngang E for korteste rute.
Velkommen!

 

, , , , ,

Ett svar til Kortreist burger restaurant har åpnet på Kvadrat

  1. 5. oktober, 2017 - Anonym #

    Tragiskt å betale 39 kroner for 12 pommes frites, 42 kroner for en 33 cl bonaqua og 99 kroner for en hamburger vars bröd var helt mykt og blött. Skjerpings.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY