Stormberg er Norges største produsent av sports- og turtøy til hele familien. Her finner du et stort utvalg av bl.a. jakker, bukser, regntøy, parkdresser, ull og fleece. Med funksjonelle plagg til familievennlige priser, holdbar kvalitet og stort fokus på miljø- og samfunnsansvar har vi sterk vekst og en solid posisjon. Alle våre produkter er klimanøytrale, og vi jobber aktivt med å unngå at giftige og skadelige miljøgifter brukes i Stormbergs produkter. Våre plagg skal være vennlige mot både mennesker og miljø.

1% av omsetningen går til samfunnsnyttige formål. Stormberg tar også inkluderende arbeidsliv på alvor. 25 % av våre ansatte skal være folk som av en eller annen grunn har problemer med å få innpass i arbeidslivet.

Vi har også pant på alle klærne våre, slik at kundene kan returnere deres brukte Stormbergplagg og få en pantelapp som de kan bruke på noe nytt i butikken. De brukte klærne går inn i en gjenbruksordning gjennom Fretex. Plaggene som ikke kan benyttes som klær lenger, blir det blant annet laget sitteunderlag og liggeunderlag av.

Les mer om Stormberg: http://www.stormberg.com.

Stormberg finner du i 1. etasje i nord ved Vinmonopolet. Inngang E er korteste vei til butikken.

1094x1094-familie Her er pakkelisten til fjellturen Vinterferien har allerede startet, og det er ikke lenge til påskeferie. Her er gode tips til hvordan du pakker raskt og enkelt til en skitur eller hyttetur på fjellet.     26. februar

Friluft nettside Kort vei fra by til villmark Eventyrer Marius Fuglestad fra Sandnes lever villmarkslivet fullt ut, bare en time fra byen. – På Månafossen fant jeg inspirasjonen…     9. juli

Åpent i dag
10-21