Interoptik søker ekstrahjelp

EKSPERT – NYSKAPENDE – FANATISK SERVICE

Vi søker ekstrahjelp til vår butikk på Kvadrat. Vi er kjent for å holde et meget høyt servicenivå og ser etter en ny kollega med glimt i øyet, som ønsker å være med å sikre at våre kunder fortsatt møtes med ekspertise i alle ledd når de kommer til oss.

Vi vil bli bedre kjent med deg som:

  • liker å jobbe med salg
  • er positiv og utadvendt
  • er selvstendig og tar ansvar
  • følger med på moter og trender
  • fokuserer på kundens behov og kundetilfredshet
  • kan jobbe kveld, helg og ferier

Vi er i en bransje med stor variasjon i arbeidshverdagen. Trives du med utfordringer og lærer raskt nye oppgaver, er du den vi ser etter. Vi trenger en ansvarsfull person som har ståpåvilje, og legger ned ekstra innsats når det er nødvendig. Det kreves at du tilegner deg produktkunnskap og følger med på moter, trender og endringer i motebildet. Hverdagen blir til det man gjør den til selv. Opplæring i butikk.

Startdato etter avtale.

Søknadsfrist: 04.10.2020

Spørsmål om stillingen
Anne Lise Fossum
Butikksjef/Optiker MSc
E-mail: Anne.Lise.Fossum@interoptik.no
Tlf: 92 08 38 74

Interoptik er en av landets ledende optikerkjeder med 73 butikker og en omsetning på 700 millioner kroner. Hos Interoptik møter du eksperter som tar ansvar for din øyehelse. Vi brenner for fag og kundeservice, og har stor kunnskap om produkter og merkevarer. Vi skal være kundens personlige optiker, som alltid finner de beste synsløsningene.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21