Egon søker restaurantmedarbeider heltid

Som medarbeider i en Egon restaurant vil du raskt merke at en stor del av arbeidshverdagen ligger i det sosiale.

Det beste med Egon er menneskene og samholdet! Åpent, trygt, hyggelig, gøy, sikkert, sosialt, pulserende, tilrettelagt arbeidstid, ansvar, frihet, nye inntrykk, bli sett, kompisgjengen, lærerikt, nye utfordringer. Dette er ord som ansatte i forskjellige Egon har brukt for å beskrive sin egen arbeidshverdag.

Som restaurantmedarbeider jobber du i team og primæroppgaven er å yte service for våre gjester og sørge for at de får en fullkommen restaurantopplevelse

ARBEIDSOPPGAVER:

• Servering
• Gjesteoppfølging
• Tilste at matkvalitet, atmosfære og renhold blir ivaretatt
• Internmarkedsføring
• Oppfølging av rutiner som konseptet beskriver
• Deltid/ heltid

HVEM ER DU?

• Utadvendt, blid og omgjengelig
• Du ønsker å bli stilt krav til og stiller krav til deg selv
• Stiller spørsmål
• Liker ansvar, både ta og gi • Ydmyk og lærevillig
• Strukturert og pålitelig

Ansvar og myndighet tildeles gjerne dem som har gjort seg fortjent og som selv ønsker dette. Fleksibel arbeidstid tilstrebes dersom ønskelig. Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold
til tilsvarende stillinger hos andre. Erfaring fra bransjen er ikke påkrevd. Det er deg og ditt ønske om å jobbe med mennesker som er det viktigste.

Kontakt: Svein Atle Vermundsen 932 17 187 – kvadrat@egon.no

Søk på stillingen her: https://www.egon.no/stilling/c58c898a-5c6d-4350-91a3-233d7ae55a2f

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt