Bli med å åpne SmoothieXchange sin nye butikk på Kvadrat

Er du energisk, positiv, glad i mennesker og ønsker å utvikles som leder? Søk nå som butikksjef hos oss i SmoothieXchange!

Som butikksjef i SmoothieXchange har du totalansvar for drift av butikken. Samtidig trives du i lederrollen, er flink til å motivere dine ansatte og er i stand til å skape en positiv og energisk vinnerkultur. Du trives i en hverdag med høyt tempo, er aktiv og detaljorientert og beholder roen også i stressende situasjoner. Du brenner for å skape gode kundeopplevelser og superservice hver eneste dag og jo flere kunder jo mer energi får du!

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å drifte butikkrutiner, sørge for perfekt kundeservice og produktkvalitet, bestillinger, oppfølging og opplæring av ansatte, samt sette opp vaktlister som er tilpasset kundestrømmen.

Vi ser etter deg som er utadvendt og engasjert, glad i livet og med et positivt menneskesyn.

Du er strukturert og ryddig, har gode lederegenskaper samtidig som du er en teamplayer.

Du motiveres av gode økonomiske resultater og ser en klar sammenheng mellom produktkvalitet/service og kundetilfredshet.

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende butikksjefstilling i vår nye butikk på Kvadrat i Sandnes.

Du vil gjennomføre opplæring i Oslo der vi lærer deg alt om SmoothieXchange som konsept og merkevare, våre unike oppskrifter og produkter, rutiner, organisasjon og oppfølging av ansatte!

Om du har lest gjennom denne annonsen og får følelsen av at dette virkelig er DEG, så bør du søke! Da er det kanskje akkurat deg vi ser etter!

Ser frem til å motta en søknad. Søk her: Bli med å åpne vår nye butikk på Kvadrat! | Smoothie Xchange (cvideo.no)

Søk snarest
Frist: 31.01.2023

TEAM SX

Kommentarer er stengt.
Åpent i dag
10-21