Aktivitetsledere søkes på Fun Center

Nestleder, Skiftleder, aktivitetsleder, bursdagsverter og sommervikarer

Drømmer du om å være med i et team som skal drive og lede en morsom bedrift?
Er du målrettet, initiativrik og trives med å jobbe i en rolle med mye ansvar? Da er det kanskje deg vi leter etter. Grip sjansen og søk allerede i dag!

Arbeidsoppgaver

Drive FunCenter etter bedriftens konsept og verdier
Drive den daglige virksomheten.
Jobbe mot fastsatte mål og nøkkeltall samt ha ansvar for bedriftens resultat og utvikling.
Drive og utvikle service og mersalg
Ha ansvar for sikkerhet, brann og arbeidsmiljø
Innkjøp og lagerhold
Tilberede og servere enkle matretter
Arrangere alle typer events
Du får regelmessig oppfølging angående arbeidet og hvordan du oppfyller målene dine. Arbeidet er hovedsakelig operativt, der du er en del av teamet.

Kompetanse
Vi leter etter deg som har praktisk erfaring fra tidligere stillinger. Du må være genuint interessert i ledelse og lede omgivelsene ved å være et forbilde. Det er et krav at du kan flytende norsk og engelsk muntlig og skriftlig. Det er en fordel om du har jobbet innen service- eller restaurantbransjen, samt gjerne innen kjøkken.

Som person er du en positiv lagspiller med en forretningssans som motiveres av å nå fastsatte mål. Tempoet er ofte høyt, og det er derfor viktig at du er strukturert og takler stress. Ettersom jobben tidvis er fysisk krevende oppfordrer vi til en sunn livsstil og at du holder deg i form. Sist, men ikke minst, elsker du kontakten med gjester og er alltid opptatt av å overgå gjestens forventninger!

Arbeidstidene varierer, men det er et krav at du skal jobbe annenhver helg. Lønnen er individuell. Intervjuer og rekruttering pågår fortløpende. – send inn søknaden din allerede i dag!

Kontakt Heidi på Kvadrat: kvadrat@funcenter.no – 408 55 111

Kommentarer er stengt.
Åpent i dag
10-21