Cantina Mexicana søker servitør

Mexicana er en restaurant på Kvadrat som med sine over 25 års drift er et godt innarbeidet merkenavn for de som handler på Kvadrat. Vi tilbyr god mat til de som trenger en pause i shoppingen i trivelige omgivelser.


Vi søker en servitører i en 15 % stilling, som kan jobbe godt både selvstendig og med andre. Arbeidstiden vil være to til tre lørdager i måneden, samt noen skift ukedager.

Menyen er inspirert av Mexico og inneholder et godt utvalg av mexicanske retter tilpasset en hektisk hverdag på et av Norges største kjøpesenter.

Som servitør på Mexicana vil du være bedriftens ansikt utad og være ansvarlig for at våre gjester trives. Arbeidsdagen består av gjestekontakt, ta bestilling av gjestene, yte service, rydde bord og være ansvarlig for at gjestene våre får en god opplevelse under sitt besøk.

Vi søker noen som er utadvendte og kan hjelpe oss med å videreføre vår gode gjestebehandling. Vi søker en utadvendt servitør som hovedsakelig vil jobbe lørdager, men som også kan bidra ved behov i ukedagene. Søkerne må ha fylt 18 år.

Søkere med førerkort vil bli prioritert grunnet utkjøring av overtidsmat til bedrifter i nærområdet. Senterets åpningstid er 10-20 man-fre og 10-18 lør, noe som innebærer fri hver søndag utenom desember.

I desember holder senteret åpent til 22 på hverdager, 19 på lørdager samt 14-19 på søndager.

Søkerne må beherske norsk skriftlig og muntlig, være tilgjengelig dagtid og kveldstid og over 18 år.

 

Krav til kompetanse


Praksis: Tidligere erfaring er ønskelig, men ikke påkrevd da full opplæring vil bli gitt.

Kompetanse: Norsk bokmål

Antall stillinger: 1

Type stilling: 
Deltid 15%

Lønn: Etter avtale

Arbeidssted: 
Sandnes (Rogaland)

Kontaktperson: 
Kristian Brandsås, 922 87 457

Søknad sendes
 til e-post: Kristian@mexicana.no

Stilling ledig fra 01.02.2019

Søknaden merkes «Søknad servitør»

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY