Freshe forfriskende nye drikker hos Starbucks

Starbucks

Å si at Starbucks kjøper og brenner kvalitetskaffe av hele kaffebønner, er helt riktig. Det er kjernen i det vi gjør – men det sier langt fra alt.
Kaffehusene våre har blitt fyrtårn for kaffeelskere overalt. Hvorfor insisterer de på Starbucks? Fordi de vet at der får de ekte service, en innbydende atmosfære og en nydelig kopp fagmessig brent og mektig brygget kaffe hver gang.

Forvent mer enn kaffe

Vi er lidenskapelige leverandører av kaffe og alt annet som hører med i en avslappende kaffehusopplevelse. Vi tilbyr også et utvalg av førsteklasses Teavana™ te, godt bakverk og andre nydelige godbiter til glede for smaksløkene. Og musikken du hører i butikken, er valgt fordi den er kunstnerisk og fengende.
Folk kommer til Starbucks for å prate, møtes eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn det vi brygger.

Velkommen ønsker Cecilie Nyberg med partnere.

Starbucks ligger i 1. etasje i nord på samme plan som McDonalds. Benytt inngang E for korteste vei.

starbucksBilde_29.04.2021_13_09_43 Freshe forfriskende nye drikker hos Starbucks Nå har Starbucks fått inn to nye og svært etterspurte drikker med smaker av jordbær, kokos og açai. Det blir en vanskelig oppgave å formidle den freshe smaken uten at du faktisk smaker de selv, men er du litt mer nysgjerrig på hva Pink Coconut Refresha® og Strawberry Açai Refresha® inneholder, så les mer her.     6. mai

Åpent i dag
10-21