Hos Sprell får du kvalitetsleker, babyutstyr og interiør til barn. Vi tar barn på alvor og har håndplukket det beste til deg. Vi fokuserer på trygge leker av høy kvalitet som stimulerer barnets utvikling. På sprell.no og i alle Sprell-butikkene finner du leker og interiør fra kjente kvalitetsmerker. SPRELL ble etablert i 1995, den gang det nesten var umulig å få tak i en treleker i norske leketøysbutikker. Heldigvis har det skjedd en del siden da.

Vi vil gjerne vise deg at det finnes et mangfold av bra produkter til barn med høy lekeverdi – for leken er viktig for barnets utvikling. Vi satser på naturmaterialer, god design og god kvalitet. Skoler og barnehager er ofte på besøk hos oss. De er opptatt av det pedagogiske innholdet i lekene. De ønsker utviklende og holdbare leker. Derfor er vi med tiden også blitt en populær leverandør av treleker og litteraturbaserte produkter.

Du finner oss ved siden av Cubus i 2.etg. sørbygget. Nærmeste inngang er hovedinngang C, ta rullebåndet opp til 2.etg og følg gangstrøket til enden.

Halloween Sprell Tips til Halloween fra Sprell Er dere klar for en akkurat passe skummel Halloween? Hos Sprell har de samlet det du trenger for å arrangere…     24. oktober

Åpent i dag
10-21