Slik trener du hjemme!

Butikksjef hos Sport 1, Oddbjørn Kverneland gir deg smarte treningstips

Nå er det på’an igjen med bruk av hjemmekontor. Selv om mange treningssenter har åpent, er det mange som ønsker å holde seg i form hjemmefra. Hjemmetrening kan være både gøy, enkelt og effektivt.

Vi skrev denne artikkelen i januar 2021, men den er like aktuell i år, så vi deler den gjerne igjen.

Sportsbutikkene på Kvadrat melder om at salg av treningsutstyr har gått til værs! Oddbjørn Kverneland, butikksjef hos Sport1 på Kvadrat, forteller at butikken har økt med flere hyllemeter med treningsutstyr til hjemmebruk på grunn av stor etterspørsel.

– Folk har mer tid hjemme nå enn før, og det ser ut som om treningsgleden har blomstret hos mange, sier Oddbjørn

Også hos Sport Outlet på Kvadrat meldes det om stor interesse for treningsutstyr. Butikksjef, Morten Askø, forteller at det er alt fra unge tenåringer til spreke pensjonister som ønsker å holde kroppen i form.

– Vi har et bredt utvalg av treningsutstyr, og nå går det mye av alt! Vi ser at det er ekstra populært med kettlebells, manualer og treningsmatter. Nå har vi fått inn masse store treningsapparater og møller for et hvert bruk, forteller Morten.

Kundene varierer fra erfarne treningsentusiaster til ferskinger som ønsker litt mer bevegelse enn det de får på hjemmekontoret. Sport Outlet har ansatte som er opptatt av at å dele sin kompetanse, slik at kundene skal få mest mulig glede av treningen og utstyret de kjøper. Marte Myhre er ansatt hos Sport Outlet Kvadrat og jobber i tillegg som personlig trener. Hun har noen enkle råd til deg som ønsker å trene hjemme.

Marte sine 5 råd for hjemmetrening:

 1. Sett av tid!
  Faste klokkeslett for trening er et must.
 2. Planlegg økten eller følg et ferdig program.
  Det finnes mange gode treningsprogram du kan følge på nettet. Bruk gjerne Google eller Youtube og søk opp et program som passer for deg.
 3. Tren sammen med de du kan!
  Ta gjerne med deg de andre i husstanden på hjemmetrening, det kan gi enda mer motivasjon samtidig som dere gjør noe gøy sammen.
 4. Husk at du kan trene ute i frisk luft!
  Hjemmetrening trenger ikke være innenfor husets fire vegger.
 5. Du trenger ikke mye utstyr.
  Men det kan være kjekt med en treningsmatte, manualer eller kettlebells og kanskje en treningsstrikk. Du kommer også langt med din egen kroppsvekt!

Sport1 og Sport Outlet, har begge et bredt utvalg av treningsutstyr. Du finner også diverse treningsutstyr og treningsklær på Rusta, Obs!, Session og Clas Ohlson. Dersom du trenger en ekstra motivator, kan treningsklokke være en ide. Det får du kjøpt både hos Tell, Elkjøp Phonehouse og NetonNet.

Få enda litt mer mer inspirasjon til hjemmetrening i artikkel fra 12.mars 2020.

PS! Et treningstips for deg som er på shopping på Kvadrat:
Parker i p-husets nederste plan ved Helgø Meny og Rusta. Benytt trappehuset og gå opp 4 etasjer!! Ta gjerne rullebånd ned igjen med god samvittighet. Det er lov å gjenta så mange ganger du orker i åpningstiden vår!

Lykke til med treningen!

Butikksjef hos Sport Outlet, Morten Askø og kollega og personlig trener, Marte Myhre, viser frem kettlebells og strikk som er veldig populært treningsutstyr til hjemmetrening
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-18