Se våre spisesteders glutenfrie menyer/alternativer her.

Adams Coffee

Adams Coffee serverer varme og kalde drikker samt ferske bakevarer og mat.

Adams Coffee ligger i 2. etg NORD (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Big Bite

Kommer på Kvadrat!

Burger King

Ryktet om at GRILLET ER BEST spredte seg som ild i tørt gress og gjestene begynte å valfarte til Burger King for en smakebit. Suksessen bestod i å aldri vike en tomme fra den opprinnelige ambisjonen. En annen avgjørende faktor staves W-H-O-P-P-E-R. Denne populære burgeren som ble elsket av folket fra dag en.

Visste du at alle våre restauranter har gratis trådløst nett. Fordi det er cool!

Visste du at hemmeligheten bak en fantastisk god Whopper er at vi griller den. Og du; sladre gjerne med nabo’n. Det er helt i orden!

16.desember 2016 tente vi grillen for første gang i Sandnes på Kvadrat!

Burger King ligger i 2 etg. SØR, like over Pizzabakeren
Benytt inngang C for korteste vei

Cantina Mexicana

cantina mexicana nye retterCantina Mexicana holder til i koselige lokaler med god atmosfære og en helt ny og forbedret meny, som vi varmt anbefaler. Du finner selvsagt dine meksikanske favoritter, som Taco, Nachos, Tortilla, Fajita og Burrito – bare i en forbedret utgave. I tillegg til servering i vår restaurant tilbys take-away og levering av overtidsmat. Og til alle med glutenallergi – her har du flere retter å velge i!

Cantina Mexicana ligger i 2 etg. NORD (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Cucina Italia

CUCINA samlebilde

Cucina Italia serverer italienskinspirerte lunsj- og småretter i tillegg til ekte italiensk pizza og pasta. Vi har også et stort utvalg av kaffedrikker såvel som juicer og økologiske fruktdrikker. Cucina Italia er så heldige å ha egen terasse der vi har servering hele året. I restauranten kan vi nå også tilby vin og øl til maten. Trykk her for å se menyen.

Cucina Italia ligger i 2 etg. (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Espresso House

Espresso House sin historie starter i 1996 når den første kafeen ble åpnet av Charles og Elisabet Asker i Kyrkogatan i Lund, Sverige. Denne kafeen har utviklet seg til å bli Nordens største coffee shop kjede med over 300* coffee shops fordelt over 4 land; Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark. På tross av at mye har hendt de siste 20 årene er vår ryggrad den samme, en stor lidenskap for kaffe!

Espresso House er en svensk kaffekjede, og eies i dag av JAB Holding Company. Vi finnes i en rekke ulike byer i hele Norden. Vi brenner for kaffe, mennesker og miljø – samt det å skape verdens beste gjesteopplevelse til verdens beste gjest. For å klare denne ambisjonen er det nødvendig at vi har kvalitet i alle ledd – fra kaffebønnene, bakeriet til våre ansatte.

Våre ansatte må alle gjennomgå baristakurs før de kan jobbe hos oss. Vi har også stor tro på utvikling av våre egne stjerner, og det er derfor store utviklingsmuligheter innenfor selskapet. Vi er overbevist om at riktig folk på rett sted er essensielt, og har derfor et stort fokus på opplæring i kaffekunnskap, service og ledelse. Det er kun med dette grunnlaget at vi kan gi verdens beste kaffeopplevelse til verdens beste gjest.

Food Court

Food Court’n ligger i 2 etg. NORD
Benytt inngang E for korteste vei

FUEL kiosk

Kiosken på Kvadrat! Her selger de alt i fra kvalitetspølser til blader og brus.

FUEL ligger i 1 etg. SØR, like bak Steam Kaffebar.
Benytt inngang C for korteste vei

Funky Frozen Yogurt

Funky Frozen Yogurt tilbyr hele 10 ulike økologiske smaker, med over 30 ulike strøsseltyper. Her er det bare fantasien som setter begrensninger for smaksløkene dine!

Grab & Go

grabgo_forsidebilde_13

Grab & Go startet i 2013 med hovedfokus på å kunne levere god og smakfull mat. Med lokale råvarer og ett økologisk preg kan vi tilby gode smaker og ett bredt utvalg av produkter. Grab & Go tilbyr også møtemat, pausemat og overtidsmat, noe som er perfekt for folk flest som ønsker enn sunnere variant av mat kjørt direkte hjem, eller din arbeidsplass.

Grab & GO ligger i 2. etg NORD (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Jai Hind – Indian Cousine

Jai Hind – Indian Cuisine med de beste råvarer.

Jai Hind ligger i 2. etg NORD (ved foodcourt) benytt inngang E for korteste vei

Joe & The Juice

Kjent for sine delikate og sunne juicer har Joe & the Juice blitt en populær kjede i Nord-Europa. Det er også blitt et populært møtested, hvor man kan kose seg med kaffe, juice og annet godt.

Joe & the Juice ligger i 1 etg. SØR, benytt inngang C for korteste vei

Kanelsnurren

Kanelsnurren tilbyr et kresent utvalg av kvalitetskaker og brød, i tillegg til egenproduserte varer som for eksempel müsli, knekkebrød, biscotti og cookies.

Kanelsnurren ligger i 1. etg SØR, benytt inngang C for korteste vei

Matværket

matvaerket_2

Hos Matværket på Kvadrat kan det nytes tradisjonsmat med det lille ekstra. Her finnes tradisjonelle retter fra Norge og flere andre land. Husk at matgleden du deler med andre er aller best.

Matværket ligger midt i hjertet av Kvadrat, der Sandnes Aducerverk en gang hadde støpeovnen sin. Den er forlengst erstattet av stekeovner som sender fristende dufter ut i lokalene. Matværket serverer mat som gir glede i hverdagen, for eksempel når du stikker innom mens du handler, tar matpausen din hos oss, hygger deg med gode venner eller tar med noe snadder hjem.

Menyen kan du lese her.

Matværket ligger på mesaninen mellom 1 og 2 etg. i SØR. Benytt inngang C eller D for korteste vei

McDonald’s

mcdonalds samlebilde

Åpningstider:
Man-Fredag: 10.00-22.00 Restaurant & Drive Thru
Lørdag: 10.00-20.30 Restaurant & Drive Thru
Søndag: 11.00-2200 Restaurant & Drive Thru

McDonalds ligger i 1A NORD, benytt inngang E for korteste vei

 

Mövenpick isbar

movenpick samlebilde2

Isbaren hvor du får kjøpt Mövenpick iskrem, iskaffe, shave ice, slush og andre fristelser.

Mövenpick isbar finner du i 2 etg. SØR, benytt inngang C eller D for korteste vei

Pizzabakeren

Åpningstider 10-21 mandag til lørdag.
(Søndager stengt)

Take-away eller spise inne.

Pizzabakeren ligger i 1. etg SØR, benytt inngang C for korteste vei

Sabi Sushi

Vi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker bare ferske råvarer som har reist kortest mulig.

Sabi Sushi ligger i 1. etg SØR, benytt inngang C for korteste vei

Starbucks

Å si at Starbucks kjøper og brenner kvalitetskaffe av hele kaffebønner, er helt riktig. Det er kjernen i det vi gjør – men det sier langt fra alt.
Kaffehusene våre har blitt fyrtårn for kaffeelskere overalt. Hvorfor insisterer de på Starbucks? Fordi de vet at der får de ekte service, en innbydende atmosfære og en nydelig kopp fagmessig brent og mektig brygget kaffe hver gang.

Forvent mer enn kaffe

Vi er lidenskapelige leverandører av kaffe og alt annet som hører med i en avslappende kaffehusopplevelse. Vi tilbyr også et utvalg av førsteklasses Teavana™ te, godt bakverk og andre nydelige godbiter til glede for smaksløkene. Og musikken du hører i butikken, er valgt fordi den er kunstnerisk og fengende.
Folk kommer til Starbucks for å prate, møtes eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn det vi brygger.

Velkommen ønsker Cecilie Nyberg med partnere.

Starbucks ligger i 1A NORD, samme plan som McDonalds.
Benytt inngang E for korteste vei

Steam kaffebar

Stedet for den beste kaffeopplevelsen

Steam kaffebar ligger i 1. etg SØR, benytt inngang C for korteste vei

Street Burger

På Street Burger serveres burgere, milkshakes og amerikanske pannekaker. Våre burgere lages av nykvernet oksekjøtt fra Slakter A. Idsøe og kommer med luftig briochebrød fra vår lokale baker. Velg din type fries og dippsaus etter ønske. Vi serverer også store amerikanske pannekaker med ulik topping og milkshakes.

Mat i farten? Last ned appen vår; «Street Burger» så har vi burgeren klar til deg innen 20 minutt.
Betal med Vipps. Enklere blir det ikke!

SunKyss

Folk flest ønsker å spise sunnere hurtigmat, men pris, tilgjengelighet og smak gjøre ofte dette vanskeligere enn det trenger å være. SunKyss løser denne utfordringen, og skal gjøre det enklere for folk å velge sunnere hurtigmat.

Der maten er kjapp og naturlig, balansert og deilig.
Samme hvor den kommer fra på kloden.
Og den kommer drysset med solskinn.

 

SunKyss finner du på messaninen ved inngang C (der hvor Bolia.com lå tidligere).

Vitablendz

Kommer på Kvadrat! Følg mer for mer informasjon i tiden som kommer.

 

Vitablendz finner du i 1. etasje sør, like ved iPhoneklinikken og Nille. Benytt inngang C for korteste vei.

 

Yummy Time

Mer info kommer!

MENY