Se våre spisesteders glutenfrie menyer/alternativer her.

Ben & Jerry’s

ben jerrys samlebilde

Ben & Jerry’s ble startet av Ben Cohen og Jerry Greenfield i USA i 1966. Siden den gang har den deilige iskremen blitt verdenskjent blant annet for de store bitene sjokolade, frukt, nøtter og ikke minst den fantastiske smaken! Vi kan friste med smaker som Cookie Dough, New York Super Fudge Chunk, Chunky Monkey, Baked Alaska og mange flere. Finn din favoritt!

Burger King

Ryktet om at GRILLET ER BEST spredte seg som ild i tørt gress og gjestene begynte å valfarte til Burger King for en smakebit. Suksessen bestod i å aldri vike en tomme fra den opprinnelige ambisjonen. En annen avgjørende faktor staves W-H-O-P-P-E-R. Denne populære burgeren som ble elsket av folket fra dag en.

Visste du at alle våre restauranter har gratis trådløst nett. Fordi det er cool!

Visste du at hemmeligheten bak en fantastisk god Whopper er at vi griller den. Og du; sladre gjerne med nabo’n. Det er helt i orden!

16.desember 2016 tente vi grillen for første gang i Sandnes på Kvadrat!
Du finner Burger King ved på mesaninen ved inngang C.

Cantina Mexicana

cantina mexicana nye retterCantina Mexicana holder til i koselige lokaler med god atmosfære og en helt ny og forbedret meny, som vi varmt anbefaler. Du finner selvsagt dine meksikanske favoritter, som Taco, Nachos, Tortilla, Fajita og Burrito – bare i en forbedret utgave. I tillegg til servering i vår restaurant tilbys take-away og levering av overtidsmat. Og til alle med glutenallergi – her har du flere retter å velge i!

Coop Obs! Kafè

Cucina Italia

CUCINA samlebilde

Cucina Italia serverer italienskinspirerte lunsj- og småretter i tillegg til ekte italiensk pizza og pasta. Vi har også et stort utvalg av kaffedrikker såvel som juicer og økologiske fruktdrikker. Cucina Italia er så heldige å ha egen terasse der vi har servering hele året. I restauranten kan vi nå også tilby vin og øl til maten. Trykk her for å se menyen.

Dolly Dimple´s

dolly_forside_2013

I hele Dolly Dimple’s levetid har den ekte smaken stått i fokus: Ferske bunner som bakes på egne bakerier hver eneste dag, saus med egne krydderier og marinader, utvalgte råvarer og en smakfull osteblanding bestående av gulost og mozzarella – et perfekt utgangspunkt for jakten på Norges beste pizza!

Food Court

Fresh Coffee

Fresh Coffee serverer varme og kalde drikker samt ferske bakevarer og mat.

FUEL kiosk

Kiosken på Kvadrat! Her selger de alt i fra kvalitetspølser til blader og brus. Du finner den ved inngang C, på baksiden av Steam Kaffebar.

Grab & Go

grabgo_forsidebilde_13

Grab & Go startet i 2013 med hovedfokus på å kunne levere god og smakfull mat. Med lokale råvarer og ett økologisk preg kan vi tilby gode smaker og ett bredt utvalg av produkter. Grab & Go tilbyr også møtemat, pausemat og overtidsmat, noe som er perfekt for folk flest som ønsker enn sunnere variant av mat kjørt direkte hjem, eller din arbeidsplass.

Jai Hind – Indian Cousine

Joe & The Juice

Kaffe, juice og mye mer

Kanelsnurren

Kanelsnurren tilbyr et kresent utvalg av kvalitetskaker og brød, i tillegg til egenproduserte varer som for eksempel müsli, knekkebrød, biscotti og cookies.

Matværket

matvaerket_2

Hos Matværket på Kvadrat kan det nytes tradisjonsmat med det lille ekstra. Her finnes tradisjonelle retter fra Norge og flere andre land. Husk at matgleden du deler med andre er aller best.

Matværket ligger midt i hjertet av Kvadrat, der Sandnes Aducerverk en gang hadde støpeovnen sin. Den er forlengst erstattet av stekeovner som sender fristende dufter ut i lokalene. Matværket serverer mat som gir glede i hverdagen, for eksempel når du stikker innom mens du handler, tar matpausen din hos oss, hygger deg med gode venner eller tar med noe snadder hjem.

Menyen kan du lese her.

McDonald’s

mcdonalds samlebilde

Åpningstider:
Man-Fredag: 10.00-22.00 Restaurant & Drive Thru
Lørdag: 10.00-20.30 Restaurant & Drive Thru
Søndag: 11.00-2200 Restaurant & Drive Thru

 

Møvenpick Isbar

movenpick samlebilde2

Isbar hvor du kan få kjøpt Møvenpick iskrem, iskaffe, shave ice, slush blant annet.

Newsman´s Coffeeshop

newsman_2013

Newsman`s CoffeeShop er Kvadrat`s store  samlingssted for nyhetsspredere og nyhetshungrige. Her kan du være sosial i omgangsformen eller begrave nesen i en avis.

Ta en ti minutters pause – eller kos deg i timesvis med din personlige favorittkaffe. Prøve noe nytt? Vi kan love deg en ny smaksopplevelse eller fem! Og en matbit i tillegg setter en ekstra spiss på tilværelsen. Du kan til og med ta de beste smakene med hjem! Newsman`s utsøkte bønner i løsvekt for deg som vil dele gleden med andre.

Pizzabakeren

Åpningstider 10-21 mandag til lørdag.
(Søndager stengt)

Take-away eller spise inne.

Sabi Sushi

Vi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker bare ferske råvarer som har reist kortest mulig.

Starbucks

Du finner Starbucks i 1A (NORD), på samme plan som Vinmonopolet og McDonalds.

Å si at Starbucks kjøper og brenner kvalitetskaffe av hele kaffebønner, er helt riktig. Det er kjernen i det vi gjør – men det sier langt fra alt.
Kaffehusene våre har blitt fyrtårn for kaffeelskere overalt. Hvorfor insisterer de på Starbucks? Fordi de vet at der får de ekte service, en innbydende atmosfære og en nydelig kopp fagmessig brent og mektig brygget kaffe hver gang.

Forvent mer enn kaffe

Vi er lidenskapelige leverandører av kaffe og alt annet som hører med i en avslappende kaffehusopplevelse. Vi tilbyr også et utvalg av førsteklasses Teavana™ te, godt bakverk og andre nydelige godbiter til glede for smaksløkene. Og musikken du hører i butikken, er valgt fordi den er kunstnerisk og fengende.
Folk kommer til Starbucks for å prate, møtes eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn det vi brygger.

Velkommen ønsker Cecilie Nyberg med partnere.

Steam kaffebar

Stedet for den beste kaffeopplevelsen

MENY