Se våre spisesteders glutenfrie menyer/alternativer her.

Adams Coffee

Adams Coffee serverer varme og kalde drikker samt ferske bakevarer og mat.

Adams Coffee ligger i 2. etg NORD (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Burger King

Ryktet om at GRILLET ER BEST spredte seg som ild i tørt gress og gjestene begynte å valfarte til Burger King for en smakebit. Suksessen bestod i å aldri vike en tomme fra den opprinnelige ambisjonen. En annen avgjørende faktor staves W-H-O-P-P-E-R. Denne populære burgeren som ble elsket av folket fra dag en.

Visste du at alle våre restauranter har gratis trådløst nett. Fordi det er cool!

Visste du at hemmeligheten bak en fantastisk god Whopper er at vi griller den. Og du; sladre gjerne med nabo’n. Det er helt i orden!

16.desember 2016 tente vi grillen for første gang i Sandnes på Kvadrat!

Burger King ligger i 2 etg. SØR, like over Pizzabakeren
Benytt inngang C for korteste vei

Cantina Mexicana

cantina mexicana nye retterCantina Mexicana holder til i koselige lokaler med god atmosfære og en helt ny og forbedret meny, som vi varmt anbefaler. Du finner selvsagt dine meksikanske favoritter, som Taco, Nachos, Tortilla, Fajita og Burrito – bare i en forbedret utgave. I tillegg til servering i vår restaurant tilbys take-away og levering av overtidsmat. Og til alle med glutenallergi – her har du flere retter å velge i!

Cantina Mexicana ligger i 2 etg. NORD (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Cucina Italia

CUCINA samlebilde

Cucina Italia serverer italienskinspirerte lunsj- og småretter i tillegg til ekte italiensk pizza og pasta. Vi har også et stort utvalg av kaffedrikker såvel som juicer og økologiske fruktdrikker. Cucina Italia er så heldige å ha egen terasse der vi har servering hele året. I restauranten kan vi nå også tilby vin og øl til maten. Trykk her for å se menyen.

Cucina Italia ligger i 2 etg. (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Dolly Dimple´s

dolly_forside_2013

I hele Dolly Dimple’s levetid har den ekte smaken stått i fokus: Ferske bunner som bakes på egne bakerier hver eneste dag, saus med egne krydderier og marinader, utvalgte råvarer og en smakfull osteblanding bestående av gulost og mozzarella – et perfekt utgangspunkt for jakten på Norges beste pizza!

Dolly Dimple’s ligger i 2 etg. NORD (foodcourt), benytt inngang E for raskeste vei

Food Court

Food Court’n ligger i 2 etg. NORD
Benytt inngang E for korteste vei

FUEL kiosk

Kiosken på Kvadrat! Her selger de alt i fra kvalitetspølser til blader og brus.

FUEL ligger i 1 etg. SØR, like bak Steam Kaffebar.
Benytt inngang C for korteste vei

Grab & Go

grabgo_forsidebilde_13

Grab & Go startet i 2013 med hovedfokus på å kunne levere god og smakfull mat. Med lokale råvarer og ett økologisk preg kan vi tilby gode smaker og ett bredt utvalg av produkter. Grab & Go tilbyr også møtemat, pausemat og overtidsmat, noe som er perfekt for folk flest som ønsker enn sunnere variant av mat kjørt direkte hjem, eller din arbeidsplass.

Grab & GO ligger i 2. etg NORD (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Jai Hind – Indian Cousine

Jai Hind – Indian Cuisine med de beste råvarer.

Jai Hind ligger i 2. etg NORD (ved foodcourt) benytt inngang E for korteste vei

Joe & The Juice

Kjent for sine delikate og sunne juicer har Joe & the Juice blitt en populær kjede i Nord-Europa. Det er også blitt et populært møtested, hvor man kan kose seg med kaffe, juice og annet godt.

Joe & the Juice ligger i 1 etg. SØR, benytt inngang C for korteste vei

Kanelsnurren

Kanelsnurren tilbyr et kresent utvalg av kvalitetskaker og brød, i tillegg til egenproduserte varer som for eksempel müsli, knekkebrød, biscotti og cookies.

Kanelsnurren ligger i 1. etg SØR, benytt inngang C for korteste vei

Matværket

matvaerket_2

Hos Matværket på Kvadrat kan det nytes tradisjonsmat med det lille ekstra. Her finnes tradisjonelle retter fra Norge og flere andre land. Husk at matgleden du deler med andre er aller best.

Matværket ligger midt i hjertet av Kvadrat, der Sandnes Aducerverk en gang hadde støpeovnen sin. Den er forlengst erstattet av stekeovner som sender fristende dufter ut i lokalene. Matværket serverer mat som gir glede i hverdagen, for eksempel når du stikker innom mens du handler, tar matpausen din hos oss, hygger deg med gode venner eller tar med noe snadder hjem.

Menyen kan du lese her.

Matværket ligger på mesaninen mellom 1 og 2 etg. i SØR. Benytt inngang C eller D for korteste vei

McDonald’s

mcdonalds samlebilde

Åpningstider:
Man-Fredag: 10.00-22.00 Restaurant & Drive Thru
Lørdag: 10.00-20.30 Restaurant & Drive Thru
Søndag: 11.00-2200 Restaurant & Drive Thru

McDonalds ligger i 1A NORD, benytt inngang E for korteste vei

 

Møvenpick Isbar

movenpick samlebilde2

Isbaren hvor du får kjøpt Møvenpick iskrem, iskaffe, shave ice, slush og andre fristelser.

Møvenpick Isbar finner du i 2 etg. SØR, benytt inngang C eller D for korteste vei

Pizzabakeren

Åpningstider 10-21 mandag til lørdag.
(Søndager stengt)

Take-away eller spise inne.

Pizzabakeren ligger i 1. etg SØR, benytt inngang C for korteste vei

Sabi Sushi

Vi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker bare ferske råvarer som har reist kortest mulig.

Sabi Sushi ligger i 1. etg SØR, benytt inngang C for korteste vei

Starbucks

Å si at Starbucks kjøper og brenner kvalitetskaffe av hele kaffebønner, er helt riktig. Det er kjernen i det vi gjør – men det sier langt fra alt.
Kaffehusene våre har blitt fyrtårn for kaffeelskere overalt. Hvorfor insisterer de på Starbucks? Fordi de vet at der får de ekte service, en innbydende atmosfære og en nydelig kopp fagmessig brent og mektig brygget kaffe hver gang.

Forvent mer enn kaffe

Vi er lidenskapelige leverandører av kaffe og alt annet som hører med i en avslappende kaffehusopplevelse. Vi tilbyr også et utvalg av førsteklasses Teavana™ te, godt bakverk og andre nydelige godbiter til glede for smaksløkene. Og musikken du hører i butikken, er valgt fordi den er kunstnerisk og fengende.
Folk kommer til Starbucks for å prate, møtes eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn det vi brygger.

Velkommen ønsker Cecilie Nyberg med partnere.

Starbucks ligger i 1A NORD, samme plan som McDonalds.
Benytt inngang E for korteste vei

Steam kaffebar

Stedet for den beste kaffeopplevelsen

Steam kaffebar ligger i 1. etg SØR, benytt inngang C for korteste vei

Street Burger

På Street Burger serveres burgere, milkshakes og amerikanske pannekaker. Våre burgere lages av nykvernet oksekjøtt fra Slakter A. Idsøe og kommer med luftig briochebrød fra vår lokale baker. Velg din type fries og dippsaus etter ønske. Vi serverer også store amerikanske pannekaker med ulik topping og milkshakes.

MENY