Se våre spisesteders glutenfrie menyer/alternativer her.

Adams Coffee

Adams Coffee serverer varme og kalde drikker, samt ferske bakevarer og mat.

Adams Coffee ligger i 2. etasje i nord (foodcourt). Benytt inngang E for korteste vei.

Big Bite

Big Bite tilbyr rask og rimelig mat i farta og er et fastfoodkonsept som har nysmurte subs som hovedprodukt. Subs er ferske baguetter med en myk konsistens og som etter å ha blitt varmet i ovnen får en litt crispy overflate. Du velger selv om du vil ha fint eller grovt brød og selvsagt alt av pålegg. I tillegg har vi flere varianter av wraps og salat.

Big Bite drives av dyktige franchisetakere, og vi har mer enn 50 Big Bite spredt over hele landet.

Du finner Big Bite 1. etasje sør ved Lindex. Den korteste veien er gjennom GMAX-inngangen.

Burger King

Ryktet om at GRILLET ER BEST spredte seg som ild i tørt gress og gjestene begynte å valfarte til Burger King for en smakebit. Suksessen bestod i å aldri vike en tomme fra den opprinnelige ambisjonen. En annen avgjørende faktor staves W-H-O-P-P-E-R. Denne populære burgeren som ble elsket av folket fra dag en.

  • Visste du at alle våre restauranter har gratis trådløst nett. Fordi det er cool!
  • Visste du at hemmeligheten bak en fantastisk god Whopper er at vi griller den. Og du; sladre gjerne med nabo’n. Det er helt i orden!

Burger King ligger i 2. etasje i sør, like over Pizzabakeren. Benytt inngang C for korteste vei.

NYHET! Bestill via mobilen!

Snart kan du bestille og betale med mobilen din, men vi trenger litt hjelp. Vi trenger å teste funksjonaliteten for å få et best mulig resultat når vi lanserer. Og vi vil øve oss!

VIL DU VÆRE MED Å TESTE? Gå inn på https://whopperlab.no/bkn eller scan QR-koden og gjør bestillingen med mobilen.

Hvis du har feedback send til info@burgerking.no. Hjertelig takk for hjelpen.

Cantina Mexicana

cantina mexicana nye retterCantina Mexicana holder til i koselige lokaler med god atmosfære og en helt ny og forbedret meny, som vi varmt anbefaler. Du finner selvsagt dine meksikanske favoritter, som Taco, Nachos, Tortilla, Fajita og Burrito – bare i en forbedret utgave. I tillegg til servering i vår restaurant tilbys take-away og levering av overtidsmat. Og til alle med glutenallergi – her har du flere retter å velge i!

Cantina Mexicana ligger i 2 etg. NORD (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei

Cucina Italia

Cucina Italia serverer italienskinspirerte lunsj- og småretter i tillegg til ekte italiensk pizza og pasta. Vi har også et stort utvalg av kaffedrikker såvel som juicer og økologiske fruktdrikker. Cucina Italia er så heldige å ha egen terasse der vi har servering hele året. I restauranten kan vi nå også tilby vin og øl til maten. Trykk her for å se menyen.

Cucina Italia ligger i 2 etg. (foodcourt), benytt inngang E for korteste vei.

Egon

Velkommen til EGON Kvadrat. En fantastisk flott restaurant med en unik atmosfære. Restauranten har egen fasade med stor uteservering. Vi holder åpent til sent hver dag, og følger ikke senterets åpningstider. Vi gleder oss til å møte deg!

Om restauranten

Egon er en en restaurant hvor alle skal føle seg hjemme. Vi har en bred meny hvor du finner pasta, burger, pizza, kjøtt, vegetarisk, fisk, salater, lunsjretter, sandwich, barnemat og gode desserter. Vi har også mye god drikke. Egon er tilpasset for gode opplevelser med sin lune atmosfære og hyggelig betjening. Mange av våre gjester elsker å se på de historiske bildene fra lokalområdet. Egon leverer også Take Away, eller Take Home som vi kaller det på Egon.

Åpningstider

Mandag: 1000 – 2300
Tirsdag: 1000 – 2300
Onsdag: 1000 – 2300
Torsdag: 1000 – 2300
Fredag: 1000 – 2400
Lørdag: 1000 – 2400
Søndag: 1100 – 2300

Food Court

Food Court’n ligger i 2 etg. NORD
Benytt inngang E for korteste vei

FUEL kiosk

Kiosken på Kvadrat! Her selger de alt i fra kvalitetspølser til blader og brus.

FUEL ligger i 1. etasje i sør, bak Steam Kaffebar. Benytt inngang C for korteste vei til kiosken.

Funky Frozen Yogurt

Funky Frozen Yogurt tilbyr hele 10 ulike økologiske smaker, med over 30 ulike strøsseltyper. Her er det bare fantasien som setter grenser for smaksløkene dine!

Du finner Funky Frozen Yogurt i 2. etasje nord. Den korteste veien er gjennom inngang E.

Isoteket

Hos Isoteket kan du boltre deg i gode smaker fra Kulinaris og Diplom is. Her finner du både boblevafler, belgiske vafler, softis, milkshake og smoothie. Velkommen!

Du finner Isoteket ved KICKS og Rituals i 2. etasje i sør.

Jai Hind – Indian Cousine

Jai Hind – Indian Cuisine med de beste råvarer.

Jai Hind ligger i 2. etasje (ved foodcourt). Benytt inngang E for korteste vei.

Joe & The Juice

Kjent for sine delikate og sunne juicer har Joe & the Juice blitt en populær kjede i Nord-Europa. Det er også blitt et populært møtested, hvor man kan kose seg med kaffe, juice og annet godt.

Joe & the Juice ligger i 1 etasje i sør. Benytt inngang C for korteste vei.

Kanelsnurren

Kanelsnurren tilbyr et kresent utvalg av kvalitetskaker og brød, i tillegg til egenproduserte varer som for eksempel müsli, knekkebrød, biscotti og cookies.

Kanelsnurren ligger i 1. etasje i sør ved Steam Kaffebar. Benytt inngang C for korteste vei.

Matværket

matvaerket_2
Hos Matværket på Kvadrat kan det nytes tradisjonsmat med det lille ekstra. Her finnes tradisjonelle retter fra Norge og flere andre land. Husk at matgleden du deler med andre er aller best.

Matværket ligger midt i hjertet av Kvadrat, der Sandnes Aducerverk en gang hadde støpeovnen sin. Den er forlengst erstattet av stekeovner som sender fristende dufter ut i lokalene. Matværket serverer mat som gir glede i hverdagen, for eksempel når du stikker innom mens du handler, tar matpausen din hos oss, hygger deg med gode venner eller tar med noe snadder hjem.

Menyen kan du lese her.

Matværket ligger på mesaninen mellom 1 og 2 etg. i SØR. Benytt inngang C eller D for korteste vei

McDonald’s

mcdonalds samlebilde
På McDonald’s er alle velkomne. Alle våre burgere er laget med norske råvarer – prøv en Big Tasty Bacon eller en McWrap! Gratis trådløst internett. Laget med norsk kvalitet.

Åpningstider: Døgnåpent

McDonalds ligger i 1A NORD, benytt inngang E for korteste vei

 

Pizzabakeren

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 160 utsalgssteder pr. i dag – og mer skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Virksomheten er basert på take-away – enten henter du pizzaen selv eller så kommer vi og leverer den rykende fersk der du er.

Åpningstider 10-21 mandag til lørdag.
(Søndager stengt)

Take-away eller spise inne.

Pizzabakeren ligger i 1. etasje i sør. Benytt inngang C for korteste vei.

Sabi Sushi

Vi tror på de enkle grunnreglene i den japanske kulinariske tradisjonen. Vi bruker bare ferske råvarer som har reist kortest mulig.

Sabi Sushi ligger i 1. etasje i sør. Benytt inngang C for korteste vei.

Starbucks

Å si at Starbucks kjøper og brenner kvalitetskaffe av hele kaffebønner, er helt riktig. Det er kjernen i det vi gjør – men det sier langt fra alt.
Kaffehusene våre har blitt fyrtårn for kaffeelskere overalt. Hvorfor insisterer de på Starbucks? Fordi de vet at der får de ekte service, en innbydende atmosfære og en nydelig kopp fagmessig brent og mektig brygget kaffe hver gang.

Forvent mer enn kaffe

Vi er lidenskapelige leverandører av kaffe og alt annet som hører med i en avslappende kaffehusopplevelse. Vi tilbyr også et utvalg av førsteklasses Teavana™ te, godt bakverk og andre nydelige godbiter til glede for smaksløkene. Og musikken du hører i butikken, er valgt fordi den er kunstnerisk og fengende.
Folk kommer til Starbucks for å prate, møtes eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn det vi brygger.

Velkommen ønsker Cecilie Nyberg med partnere.

Starbucks ligger i 1. etasje i nord på samme plan som McDonalds. Benytt inngang E for korteste vei.

Steam kaffebar

Hos Steam ønsker vi å gi kunden den beste kaffeopplevelsen.

Dette er vårt arbeidsmotto og vår kvalitetskontroll. Ved hver oppskrift, rutine eller endring som gjøres i våre kaffebarer stiller vi oss selv spørsmålet; gjør dette kaffeopplevelsen bedre for kunden? I tillegg jobber vi etter 3 grunleggende verdier; kvalitet, folkelighet og tilgjengelighet. Dette påvirker og endrer alt. Det gjør at vi bruker en enorm mengde tid på opplæring av ansatte. Det gjør at vi legger masse arbeid i å gjøre våre kaffebarer til et behagelig sted å være. Og kanskje viktigst av alt; det gjør oss bevisste på alt vi gjør. Både i service og produktene vi serverer.

​Vår visjon er å gi kunden en spennende og luksuriøs kaffeopplevelse  i kaffebar og i hjemmet.

Steam kaffebar ligger i 1. etasje i sør. Benytt inngang C for korteste vei.

Street Burger

På Street Burger serveres burgere, milkshakes og amerikanske pannekaker. Våre burgere lages av nykvernet oksekjøtt fra Slakter A. Idsøe og kommer med luftig briochebrød fra vår lokale baker. Velg din type fries og dippsaus etter ønske. Vi serverer også store amerikanske pannekaker med ulik topping og milkshakes.

Du finner Streetburger i 2. etasje i nord i foodcourten. Den korteste veien er gjennom inngangen er inngang E.

Yummy Time

Hos Yummy Time finner du pizza og kebab som er laget på råvarer av høy kvalitet.

Spisestedet ligger i 1B sør ved Clas Ohlson. Benytt inngang A for korteste vei.

Åpent i dag
10-21