Etnisk klesbutikk åpner på Kvadrat i dag

Scandic Desi har drevet med etniske klær fra Sør-Asia siden 2015, og åpnet en butikk på Strømmen Storsenter i juli 2021. I dag åpner de en nydelig butikk på Kvadrat hvor fantastisk design og stoff av høy kvalitet er i fokus.

Historien om Scandic Desi begynte da Samatha og familien var på ferie i USA da datteren til Samatha trengte en tradisjonell indisk kjole. De dro derfor til en lokal indisk butikk, men der fant de ikke en passende kjole for hennes anledning.

Da familien kom hjem, spurte de seg selv: finnes det noen butikker hvor en kan finne tradisjonelle etniske klær?

Samatha og familien besøkte noen asiatiske butikker, men syntes ikke det var lett å finne klær som passet ulike anledninger, som de likte eller som passet godt.

Dette inspirerte Samatha til å undersøke markedet for etniske klær for Desi-samfunnet i Skandinaviske land. Det ble starten på Scandic Desi.

Scandic Desi

Scandic Desi tilbyr festklær for damer, menn og barn. De har kjoler som Lehenga Choli, Anarkali, Sharara/Gharara, Kurta, Punjabi og Patiyala. For menn har de Kurta og Sherwani. De tilbyr også silk saree fra Kanjeevaram (Sør-India) og Banarasi (Nord-India), i tillegg til festsko og smykker.

Åpningsdagen av Scandic Desi på Kvadrat feries med åpningstilbud på -10%.

Scandic Desi finner du i 1. etg. sør, benytt inngang C eller D for raskest vei.

, ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22