Vi gratulerer Anne Maren Aandnøy på HairShop Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Årets leder i HairShop Frisør ble kåret i Nordens største frisørkonsern nylig, og Anne Maren Aandnøy på HairShop på Kvadrat gikk av med seieren i konkurranse med nærmere hundre ledere fra hele landet.

scqetpr53ujdmciwoiqd

Utdelingen fant sted på Royal Christiania Hotell i Oslo, og prisen ble overrakt av Driftsdirektør Mette Engeli og Markedsdirektør Christinah Nicolaisen. «Anne Maren er en ung leder som har vokst seg inn i rollen som leder. Vi er veldig stolt av henne og det ligger mye arbeid bak å bli en dyktig leder», sier Mette Engeli.

«Å være leder handler om å bygge bedrifter, og skal man klare det må man først og fremst bygge mennesker. Jeg har tro på at ledere som er gode rollemodeller», sier Engeli og fremhever at årets vinner er nettopp slik. «Hun setter seg mål og har jobbet fokusert for å komme dit hun er i dag. Hun leder en av våre beste frisørsalonger i landet, og er et godt eksempel for andre unge ledere som vil opp og frem», sier Engeli.

Prisvinneren selv er stolt over å ha vunnet den gjeve prisen. «Frisørbransjen er en veldig spennende bransje å jobbe i, og mange dyktige medarbeidere på salongen gjør at ledelse er morsomt», sier Anne Maren. Å få en slik pris er til stor inspirasjon, avslutter en stolt vinner».

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21