Zavanna åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

I slutten av mars åpner klesbutikken Zavanna på Kvadrat. Det har lenge vært en drøm for for regionsleder Evy Dehle.

– Jeg har lenge hatt lyst til å etablere Zavanna på Kvadrat. Når det åpnet seg en mulighet grep vi den, sier regionsleder Evy Dehle og fortsetter:

– Kvadrat er et stort og flott veletablert senter og er et av landets største. Det er et stort markedsgrunnlag og senteret trekker kunder fra omkringliggende områder.

Selv bor hun like ved Kvadrat og handler både små og store innkjøp til familien her.

– Hver gang døtrene mine fyller året tar jeg dem med på en shoppingrunde på Kvadrat, og så avslutter vi på et av spisestedene. Jeg er her minst en gang i uken. Her har de alt vi trenger.

God passform

Zavanna har konkurransedyktige priser og moteriktige plagg til enhver anledning. Butikken er for deg som ønsker god passform, personlig service og en hyggelig handleopplevelse.

– Vi hos Zavanna er lidenskapelig opptatt av å gjøre kundene våre fornøyde, og finne antrekket du føler deg vel i, og som blir din nye favoritt, sier Dehle.

Zavanna har konkurransedyktige priser og moteriktige plagg til enhver anledning. Foto: Instagram @Zavanna

Høy salgsvekst

De siste årene har Zavanna oppnådd god salgsvekst, og det i et marked som er preget av tøff konkurranse og overetablering.

– Vi har lykkes godt med å tilby bredde i kolleksjon, matchende produkter og hele antrekk med god passform, sier regionsjefen.

Miljøbevisst arbeid

Zavanna er som de fleste andre selskaper opptatt av at kjedens miljøfotavtrykk skal reduseres. De arbeider for å effektivisere og minimere miljøforurensningen innenfor transport, og minimere bruk av skadelige kjemikalier under lokalproduksjon.

Opptatt av dyrevelferd

Zavanna er også opptatt av dyrevelferd. De kjøper ikke skinn, lær eller ull fra områder som er kjent for dårlig oppdrettspraksis eller dårlige transportmetoder for dyr.

Du finner Zavanna ved Brandstad og Gerry Weber i 2. etasje.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22