Unikt konsept åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Torsdag 28. februar åpner en spennende butikk med et helt spesielt konsept, som ikke finnes noen andre steder i landet.

– Det er ikke et konsept som eksisterer i dag, men noe helt nytt som vi tilbyr spesielt for Kvadrat, sier Brand Manager i Synsam, Anniken Volckmar.

Et brillespa

I tillegg til den nye butikken skal Synsam ha et permanent område utenfor, der hvem som helst på senteret kan få en synsscreening ved hjelp av en autorefraktor. Denne maskinen brukes for å undersøke hvordan øyet behandler lys, og kan fastslå synsskapheten i øynene. Undersøkelsen tar kun noen få minutter, og gir en pekepinn på om man trenger en mer omfattende undersøkelse.

– De aller fleste går til fastlegen og tannlegen årlig, men færre tenker på øyehelsen. Synet endrer seg. Det er derfor viktig å sjekke synet for å tilrettelegge for behovene man har, sier hun og fortsetter:

– I tillegg kan sykdommer som diabetes og kreft oppdages under en synsundersøkelse.

I brillespaet kan du også prøve briller uten å ha dem fysisk på ansiktet, men ved å se dem på en skjerm. Når du finner brillene du liker, kan du ta et bilde og deretter sende det til venner og familie, for å høre hva de synes om brillene du nettopp prøvde.

Tilbyr brilleabonnement

Hos Synsam Kvadrat får man synsundersøkelser og veiledning. De har også et produktsortimentet innenfor briller, solbriller og sportsbriller fra verdensledende merkevarer som Gucci, Dior, Tom Ford, Armani, Michael Kors, Stella McCartney, Bottega Veneta, Oakley og Ray-Ban med mer. I tillegg tilbyr Synsam brilleabonnementet «Lifestyle» hvor kunden kan leie flere par briller til en lav månedskostnad for å dekke ethvert behov.

–  Vi driver fantastisk kundeservice, leverer kvalitet og har selvfølgelig beste brilletilbudet, som er brilleabonnement, sier butikkleder på Synsam Kvadrat, Thorarinn Kristjansson.

Venter i spenning

Han gleder seg masse til åpningen av butikken deres på Kvadrat. Det han ser mest frem til er å treffe nye folk og få nye utfordringer.

– For en glede! Jeg kan nesten ikke vente, sier Kristjansson.

2 svar til Unikt konsept åpner på Kvadrat

  1. Sol 1. februar, 2019 den 23:00 #

    Hei. Forstod ikke helt hva som var unikt med det nye konseptet?

    • Maren Ege Tjoflåt 4. februar, 2019 den 15:56 #

      Det er det permanente område utenfor butikken (Synsam) som blir helt unikt for Kvadrat. Her kan hvem som helst få en synsscreening ved hjelp av en autorefraktor. Mvh Maren Ege Tjoflåt, senterkontoret på Kvadrat.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21