Trygg handel på Kvadrat med Coversafe folie

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Driftssjef Ingve Stangeland

For å trygge handelen på Kvadrat er det nå montert Coversafe-folie på alle bordene i Foodcourten, håndtak til kundetoaletter og på skranken på Kundesenteret og Posten. Det skal hindre spredning av virus og bakterier.

Ingve Stangeland, driftssjef på Kvadrat, er opptatt av sikkerheten til kunder og ansatte på senteret. Derfor er det innført flere smittevern- og hygienetiltak for å sikre en trygg julehandel.

Montering av Coversafe er et av disse tiltakene. Coversafe er en selvklebende folie med antimikrobiske egenskaper som forhindrer spredning av virus og bakterier. Alle bord i food-court område, samt håndtak til kundetoaletter og skranken på Kundesenteret og Posten blir foliert med en gjennomsiktig folie som begrenser spredning av virus og bakterier med inntil 99,9%.

– Folien er godkjent for kontakt med mat, og den rengjøres med klut og vann som vanlig rengjøring. Rengjøring vil ikke påvirke effekten av folien, forteller driftssjefen.

Folien har en dokumentert varighet på 4 år, og kan brukes på alle overflater som berøres.

Coversafe gir en blank og flott overflate på bordene, som er lett å rengjøre.

Kvadrat har også innført en rekke andre tiltak for å hindre smitte. Det viktigste er å gi besøkende tilgang til spritdispensere. I tillegg blir det vasket ofte og grundig samtidig som besøkende stadig blir minnet om smittevernsrådene – både på skjermer på senteret og ved opprop.

Besøkende på Kvadrat er flinke til å følge de rettingslinjer som gis. Det er betryggende, både for ansatte og besøkende.

Vi oppfordrer alle som besøker oss til å følge anbefalingene, og gjerne besøke oss på tider der det er færrest besøkende – før 12.00 og etter 19.00, sier driftssjefen.

Tiltak som gjøres på Kvadrat, er:

• Foliering av bord, skranker og håndtak med Coversafe.
• Vi ønsker å spre handelen i det tidsrommet vi har åpent, og derfor vil besøkende finne informasjon om når det er færrest personer på senteret. Denne informasjonen kan de finne på infoskjermer på senteret og på sosiale medier (red.anm. Google har daglige oppdateringer).
• Vi har utvidet åpningstidene for å kunne spre kundetrafikken utover dagen (10-22 hverdager, 10-19 lør, 14-19 søn)
• Vi har innført spesifikke hygieneregler og smitteforebyggende tiltak på senteret, og følger nasjonale og lokale smitteverntiltak.
• Kvadrat har økt renholdet og har spesifikke vaskerutiner av fellesområder.
• Kvadrat er et stort senter, og vi oppfordrer alle besøkende om å holde seg til helsemyndighetenes anbefalinger om avstand og størrelser på grupper. Dette informeres om via plakater, på informasjonsskjermer og over høyttaleranlegget.
• Markedskampanjer tilpasses situasjonen og har som formål å ikke samle mange mennesker på samme sted til samme tid.
• Vi oppfordrer alle besøkende til god håndhygiene og til å benytte hygienestasjoner med gratis desinfeksjon der de er satt opp.
• Våre butikker og serveringssteder tilbyr kontaktløs betaling.
• Matservering skjer i henhold til helsemyndighetenes bestemmelser om avstand og grunnleggende krav til smittevern.
• Frisører, hudpleiere og andre virksomheter med én-til-én-kontakt følger helsemyndighetenes smitteveiledere, og driver på en smittevernfaglig forsvarlig måte.
• Det er hengt opp plakater og gulvmarkeringer i fellesarealer, butikker og på spisesteder med påminnelser om smittevernstiltak og avstandsanbefalinger.
• Vi tilbyr gratis hjemkjøring av varer hverdager frem til jul.
• Kvadrat har en egen beredskapsgruppe som jobber med situasjonen fortløpende.

Sammen skaper vi trygg handel.

Food-court-område i 2.etg. på Kvadrat

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21