Sport Outlet åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
SPORT OUTLET: Visual merchandiser Wenche Sandnes og eier og daglig leder Morten Askø gleder seg til åpningen på Kvadrat.

Torsdag 20. august kl. 9 åpner en av Norges største Sport Outlet på Kvadrat. Her finner du over 2000 kvadratmeter med sport- og fritidsutstyr til lagerpriser.

– Dette blir en av de største butikkene i kjeden vår. Vi har stor tro på den og tror det kan være et flaggskip, sier medeier og varehussjef for Sport Outlet Kvadrat, Morten Askø.

Rydder varelagre

Sport Outlet er et spennende butikkonsept som jobber med merkevarer fra verdens ledende sport- og fritidsleverandører. De hjelper med å rydde lagrene deres og selger varene ut for dem. Filosofien deres er å kjøpe varepartier, og selge dem billigst mulig.

– Det er vinn-vinn for kunde og leverandør. Bransjen er så preget av nyvinninger og mote at det alltid oppstår store parti med gode varer som må vike for det nye, sier landsjefen for Sport Outlet, Tor-André Skeie.

SE TILBUDENE UNDER ÅPNINGSHELGEN HER: Sport Outlet Kvadrat

STOR: Sport Outlet Kvadrat blir en av landets største med 2000 kvadratmeter.

Kjente merkevarer

Hos Sport Outlet Kvadrat vil du finne merker som blant annet Diadora, Asics, Adidas, Nike og Berghans. Utvalget i butikkene vil variere fra dag til dag, avhengig av hva butikken får levert.

– Vi får inn en del merker i denne butikken som de ikke har på andre Sport Outlet i denne regionen, sier Morten og fortsetter:

– Vi vet ikke alltid helt hva som kommer. Det er litt julaften for oss også. De fordeler varer til alle butikkene i Norge.

MERKEVARER: På Sport Outlet Kvadrat finner du kjente merkevarer som Röhnish, Adidas, Nike og Bergans. Utvalget vil variere fra dag til dag, så vær rask med å sikre deg de beste kjøpene.

Innreder med paller

Innredningen i butikken er laget med armeringsjern og 1700 paller. På stativene henger både jakker, turbukser, ullundertøy, treningstøy og undertøy til både dame, herre og barn.

– Paller og armeringsjern er en del av konseptet vårt. Alt av innredning er gjenbruk. Det er ikke innredningen som skal selges, men produktene. Dessuten skal dette være kostnadsbesparende for kunde, sier varehusjefen.

PALLER: I butikklokalet har de brukt cirka 1700 paller som hyller, stativ, prøverom og kassedisk.

Levering via Sandnes Taxi

Da koronapademien brøt ut for fullt i mars etablerte også Sport Outlet et samarbeid med Sandnes Taxi, der kundene kan bestille varer hjem. De leverer med en rekkevidde på 1 mil til 99 kroner og 2 mil til 199 kroner.

– Det var nesten klar for lansering før korona, men når situasjonen ble slik så bestemte vi oss for å lansere det. Det har fungert veldig bra. Vi har fått mange bestillinger, sier Morten.

Du finner Sport Outlet Kvadrat ved 4Sound og Lindex i 1. etasje. Benytt inngang D for korteste vei til butikken.

KLARGJØRING: Mye skal på plass før åpning. Her henger Wenche på plass noen nye treningsjakker.

5 svar til Sport Outlet åpner på Kvadrat

 1. Bente 20. august, 2020 den 14:04 #

  Kor på Kvadrat ligge dette? Eg går meg vill kver gang..hehe

  • Sonja 27. august, 2020 den 13:32 #

   Hei! Sport Outlet ligger i de samme lokalene som G-MAX hadde tidligere, og har inngang fra hovedfasade ved den åpne parkeringen. Det er også inngang inne, som ligger like i nærheten av Big Bite og 4SOUND, 1.etg. sørbygget.

 2. Selvija Pepic 19. august, 2020 den 18:13 #

  Er noe spesial på priser i morgen i forhold til opning ?
  Mvh. Selvija
  Luke til👍

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt