Sigfrid vant stylistdag

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
KJOLE: Ifølge Sigfrid Hagman hadde hun aldri prøvd denne kjolen om det ikke var for Lene Gravdal.

 

I forbindelse med helgen på Boutique Hotel Kvadrat arrangerte Kvadrat en stylistkonkurranse med en verdi på 10 000 kroner. Det var mange som prøvde lykken, men vinneren ble Sigfrid Hagman.

– Jeg er veldig fornøyd. Jeg føler meg kjempe fin. Denne kjolen hadde jeg aldri prøvd om ikke Lene Gravdal hadde vært med, sier Sigfrid Hagman, mens hun ser seg selv i speilet og smiler.

Bli kjent møte

Sigfrid Hagman fra Bryne var så heldig å vinne en stylistdag på Kvadrat kjøpesenter, sammen med personlig stylist Lene Gravdal, som har jobbet som stylist i syv år.

Ved siden av jobben som stylist jobber hun som foredragsholder og rådgiver innen slow fashion. Det vil si å investere tid og penger når man skal kjøpe et antrekk, slik det ikke bare blir kjøp og kast. Derfor bruker Gravdal mye tid på å lære kundene hvordan de kan sette sammen et antrekk på ulike måter.

I forkant av møte med Sigfrid Hagman har Lene Gravdal tatt runden på senteret for å få et overblikk over hva som finnes. Deretter hadde hun et bli kjent intervju, der hun spurte Hagman om hva hun foretrekker og hvordan hverdagen hennes er.

I dette tilfellet var det viktig for kunden å finne kjole, bluser og skjorter, siden dette er noe hun synes er vanskelig å finne selv. Dessuten skulle klærne være praktiske, slik hun kunne bruke dem i jobben som lærer.

BLI KJENT: Før Lene Gravdal tok med seg Sigfrid Hagman i butikkene på Kvadrat, snakket de om hvilke ønsker Hagman hadde.

 

– Det er spennende å bli stylet. Jeg har lenge tenkt på å forandre stil. Jeg trenger noen som sier hva som passer sammen, sier Hagman og fortsetter:

– Når man første begynner med et plagg som ikke passer om morgenen, blir det mange plagg før jeg kommer meg av gårde.

Sammen med Gravdal ble det flere besøk i klesbutikkene på Kvadrat denne dagen. Gravdal synes det er best læring for kunden å se hvordan fasong og farger fungerer i praksis.

– Det handler ikke om å bli ny, men om å være den man er. Hun skal ende opp med noe hun ønsker å bruke, og gå hjem med følelsen av at dette var gøy, sier Gravdal.

PRØVEROMMET: Sigfrid Hagman prøvde flere klær som hun ikke hadde prøvd hvis det ikke var for stylingdagen.

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21