Repair Café på Kvadrat!

Velkommen til Repair Cafe på Kvadrat, lørdag 26.mars!
Ta med ting du har hjemme som kan leve lenger med en liten reparasjon! På Repair Cafe kan du få hjelp av frivillige «fiksere» til å reparere tøy, leker, husholdningsartikler, elektriske småartikler og lignende som du vil gi lenger levetid.

På reparasjonskafeer møtes folk for å utføre småreparasjoner på klær og utstyr. Mens du shopper, tar deg en kaffe eller en matbit, så blir dine gamle ting reparert og får leve mye lenger. Det er skikkelig bærekraftig og bra for miljøet!

Verktøy og frivillige «fiksere» er tilgjengelige for å fikse de gjenstandene folk kommer med. Reparasjonene som utføres ved arrangementene er relativt enkle og skal ikke være av typen som profesjonelle håndverkere burde tatt seg av – det skal holde å være litt handy. Du må også selv ta med delene du eventuelt trenger, som knapper, bryter og liknende. Formålet med reparasjonskafeer er å gi ting lenger levetid. Varer ting lenger, reduseres avfallsmengdene våre. Reparasjonskafeer vedlikeholder og øker også kunnskap om enkle reparasjoner. I tillegg er arrangementene en fin sosial møteplass.

Tid: Lørdag 26.mars fra kl. 11-15
Sted: 2.etg ved Skoringen

Reparasjon av hvitevarer og sykkel utføres ikke. Det er også viktig å være klar over at fiksingen skjer uten noen form for garanti.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21