Rekordlang barnevognkø

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Det var mange som tok turen, da Babycare åpnet dørene på Kvadrat.

Køen var cirka 150 meter lang da utstyrs- og klesbutikken Babycare åpnet på Kvadrat torsdag.

– Når jeg hørte at køen gikk helt ned til 1. etasje ble jeg målløs. Det er over all forventning. Jeg har gåsehud, sier butikksjef på Babycare Kvadrat, Kristine Kvernstrøm.

De første stilte seg i kø fra klokken ni for å sikre seg de gode tilbudene hos Babycare. Utenfor butikken hadde de ansatte rigget til med kake og brus til kundene.

– De står i kø, og bærer både bilstoler og barnevogner ut av butikken, men det er god stemning for det. Kundene er fornøyde, sier Kvernstrøm.

Butikksjef Kristine Kvernstrøm og Anders Nordli fra Britax forklarte sikkerhet i bil til en nybakt mamma.

Tjenester hos Babycare

Monterer bilstol gratis

Butikkens bilstolleverandører har regelmessige kurs for å sikre at butikkens medarbeidere kan veilede kundene på best mulig måte ift regler, forskrifter og sikkerhet. Kjøper du bilstol hos Babycare monterer butikkens ansatte bilstolen direkte i bilen din, for å sikre at den blir montert riktig. De sørger også for at du som kunde forstår bruken av bilstolen.

Reparasjon av barnevogn

Butikken har eget verksted. Dette er viktig for at du ikke skal måtte vente i dager og uker dersom du er uheldig med din barnevogn. Det meste kan vi faktisk reparere for deg mens du venter!

Rådgivningstime

Er du gravid og har mange spørsmål? Ring Babycare Kvadrat og avtal en Rådgivningstime hos en av deres kvalifiserte medarbeidere. De bistår mer enn gjerne med råd og vink i jungelen av produkter.

Illustrasjonsfoto fra butikken i Kristiansand.
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21