Påskepynt som varer

Solstrålene trenger seg inn vinduet og tiden er inne for å ta våren inn i hjemmet – gåsunger, påskekyllinger, egg, pasteller og alt som minner om nytt liv! Allerede i starten av mars merker medarbeiderne i interiørbutikkene på Kvadrat at folk er klare for å friske opp innendørs. Trenden er nå mindre gult og mer dempede farger som gjør at påskepynten kan stå framme lenger enn før.

Camilla Olsen hos Brødrene Pedersen forteller at ullfilt er i vinden. Hun viser oss en av årets nyheter som er tovede egg fra norske Und. Eggene som er i 100% ull kommer i sett med fire egg i hvert sett og i to ulike fargekombinasjoner ­– jordfarger og pasteller.

Vi har også mer tradisjonelle egg som de håndmalte porselenseggene fra Royal Copenhagen. Dette er samleobjekt som kommer med ny dekor hvert år. De klassiske porselensfigurene fra Villeroy & Boch og Goebel går heller aldri av moten. Denne nostalgiske pynten er likt av interiørinteresserte i alle aldre, forteller Olsen.  

Hos Upstairs har de et stort utvalg av påskeegg, bordpynt, lys og servietter. Gro Sagen hos Upstairs forteller at vår- og påskepynt i pastellfarger er spesielt populært.

Vi ser at mange sniker påskepynten ut i stua tidligere enn før ved å bruke mer pasteller og vårlig pynt, enn bare gul pynt og påskekyllinger. Vi har også andre alternativer blant annet noen populære påskeharer i gull, forteller Sagen med et smil.

På denne tiden av året bugner interiørbutikkene på Kvadrat med vårens trender og pynt. I tillegg til Upstairs og Brødrene Pedersen anbefaler vi å sjekke ut Tilbords, Clas Ohlson, Rusta, HM Home, Nille, Kitchn, Feel eller en av blomsterbutikkene på Kvadrat for å finne dine interiør-favoritter til påsken. 

Koselig serie fra Und med morsomme navn med referanser til norske kjendiser. Foto: skarp
Ullfilt er skikkelig i vinden, forteller Camilla Olsen hos Brødrene Pedersen. Foto: Skarp
Gro Sagen Kifle hos Upstairs har nettopp fått inn en spenstig hare med gullfarge. Foto: skarp
Den trendy påskepynten tåler å stå framme lenger enn selve påskeuka. Foto: Skarp
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22